Carne de urs, frigarui de cerb, carnuri de ren- delicatese in Parcul Izvor

Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 06:25
Data publicarii: Sambata 09 Mai 2009 00:00
Categorie: Social

Cine nu are bucatari sa isi cumpere! Cam asta e concluzia dupa ce sambata, in Bucuresti s-a schimbat brusc aerul. Dinspre Parcul Izvor o pala de vant a adus un miros imbietor de friptura.

Nu stim exact de care, pentru ca in aer liber s-au invartit miei la protap, s-au perpelit frigarui de cerb cu susan, pulpe de urs sau carnuri de ren.
 

Intr-un astfel de loc si vegetarienii ar avea o problema cu simturile. Ca teleghidati, multi au intrat in Parcul Izvor manati de fumul ademenitor.

Bucatarii au facut un adevarat balet pe langa ceaunul cu bors de peste, dar mai ales pe langa gratare. La standul de preparate vanatoresti, romanii s-au strans realmente ca la urs.
 

Strainii care faceau parte din juriul concursului gastronomic si care au gustat din carnea de urs spun ca au mancat serpi, porci indieni, canguri, caini, dar niciodata urs.


Altii au mizat pe borsul ca-n Delta cu mamaliguta, mujdei de usturoi si un rachiu de mere langa.

In doar doua zile, la campionatul de gatit in aer liber s-au pregatit 800 de feluri de mancare. Abia duminica aflam si cine sunt cei care au castigat concursul.


 

Tokyo, orasul unde se mananca cel mai bine!

Tokyo, orasul unde se mananca cel mai bine!

obiceiuri

Ziua cânepii, sărbătorită într-un sat din Albă. Cum se fac costumele tradiţionale

Avram Iancu continuă aventura de a străbate înot Dunărea de la izvor la vărsare

De nu a fost restaurat Muzeul ”George Enescu”, deși statul a primt 7 mil. euro de la BE

pește afumat

Novacul afumat din Ţară Bârsei face profit după certificarea europeană. Recomandarea bucătarului

Noul sediu al Serviciului de Paşapoarte, din mall-ul Plaza România, va fi deschis de luni, de la ora 8.30

"Clientul misterios", modalitatea patronilor de a-şi verifica angajaţii