Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ponta: Luni incepem actiunea de schimbare din functie a Robertei Anastase, pentru "abateri grave"

Roberta Anastase

Copresedintele USL Victor Ponta a anuntat, joi, ca opozitia va incepe saptamana viitoare actiunea de schimbare din functie, pentru "abateri grave de la Regulament", a presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

"Probabil ca saptamana viitoare, chiar luni, o sa incepem actiunea de schimbare din functie pentru abateri grave de la Regulament a Robertei Anastase si o sa verificam la vot daca cei de la putere mai au majoritate sau nu, pentru ca e foarte posibil ca la momentul votarii schimbarii din functie a Robertei Anastase sa avem mai multe voturi noi decat ei", a mentionat liderul PSD.

Potrivit afirmatiilor sale, constatarea existentei majoritatii in ambele Camere ar face ca situatia politica sa se schimbe fundamental.

Intrebat care va fi procedura care va fi urmata, acesta a precizat ca este vorba de o procedura de sanctionare a presedintelui Camerei Deputatilor pentru "incalcarea repetata" a Regulamentului, care trebuie supusa la vot.

El a sustinut ca, "dupa toate calculele si discutiile, s-ar putea sa treaca aceasta propunere".

"Mai departe o sa vedem cine o sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, dar, practic, la Senat avem majoritatea de facto, o verificam si la Camera Deputatilor si atunci lucrurile intra intr-o alta faza politica", a mai spus Ponta.

Copresedintele USL a precizat ca va fi vorba de un demers "copiat cuvant cu cuvant dupa demersul celor de la putere, in 2010, la Senat".

El a explicat ca atunci senatorii puterii au incercat sa-l schimbe pe Mircea Geoana invocand incalcarea Regulamentului.

"E din nou din seria PDL-ista 'ai grija ce groapa sapi ca s-ar putea sa cazi tu in ea'", a mai spus Ponta.

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 29 Martie 2012
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed