Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fiul vitreg al Gabrielei Firea a votat IMPOTRIVA lui Victor Ponta. "Mama mea imi impartaseste opiniile"

Gabriela Vranceanu Firea

Razvan Firea, fiul vitreg al puratatorului de cuvant al campaniei lui Victor Ponta pentru prezidentiale, a anuntat pe Facebook cu cine a votat

Ieri a fost ziua mea. Acum 25 de ani, primeam cadou o revolutie. Aseara am suflat in lumanari, dorindu-mi un presedinte. Dorinta mi s-a indeplinit. Indiferent ce se va intampla in continuare, bun sau rau, am demonstrat ca decizia ne apartine, in ciuda multora, care nu au crezut in forta noastra”, a postat pe contul sau de Facebook Razvan Firea pe 17 noiembrie „As vrea sa multumesc generatiei mele, care poate pana ieri nu stia care e stanga si care este dreapta, insa a demonstrat ca are o voce, o voce puternica, ce pusa la incercare, se poate transforma intr-un vuiet de neinvins”.

Mama sa vitrega, Gabriela Firea, a fost purtatorul de cuvant al campaniei electorale a lui Victor Ponta, insa Razvan a precizat clar in comentariile de la aceasta postare ca a votat cu Klaus Iohannis. „Mama mea, Carmen Elena Firea, imi impartaseste opiniile”, le-a raspuns celor care au comentat ca nu are aceleasi optiune politice cu masa.

Razvan Firea a explicat, tot pe Facebook ca intre el si senatorul PSD Gabriela Firea nu exista legaturi. „Din cauza numelui, preluat de la tatal meu,se face aceasta confuzie. A fost sotia tatalui meu, este mama fratelui meu. Nu suntem intimi, nu impartasim pareri”.

In timpul campaniei electorale, Gabriel Firea l-a atacat pe Klaus Iohannis pe tema copiilor. „In toate statele civilizate, cei care doresc sa ajunga presedinti provind din familii complete, sunt casatoriti, au copii”, a declarat Firea, spunand ca din punctul ei de vedere este un defect faptul ca viitorul presedinte nu are copii. Pentru aceste afirmatii senatorul PSD a primit un avertisment de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
 

 

Sursa: Facebook.com, Data publicarii: 26 Noiembrie 2014
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed