Victorie pentru Vadim Tudor. A reusit sa evite evacuarea sediului PRM

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Dupa ce a facut circ la sediul PRM din strada Emile Zolea, pe care trebuia sa-l evacueze, Corneliu Vadim Tudor a reusit sa gaseasca o solutie. El a incheiat un proces-verbal cu executorul, prin care se amana aceasta decizie.

In acest proces-verbal, Vadim Tudor, prin avocatii sai, a precizat ca la adresa din Emile Zola, PRM nu detine niciun bun. In schimb, acolo functioneaza trei entitati: biroul europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, sediul editurii Speranta si redactia ziarului Tricolorul.

Prin urmare, instanta urmeaza sa decida daca se continua executarea silita, pentru ca PRM nu are niciun bun, ci celelalte trei entitati, a precizat avocatul Marin Petre.

De altfel, Judecatoria Sectorului 1 a respins solicitarea de suspendare provizorie a executarii silite, iar PRM urmeaza sa atace aceasta decizie la Tribunalul Municipiului Bucuresti, se mai precizeaza in procesul-verbal.

Dupa semnarea procesului-verbal si dupa ce executorul judecatoresc a plecat din sediul PRM, Vadim Tudor a declarat: "Am repurtat o noua victorie in fata mafiei imobiliare. Eu nu voi pleca de aici, tineretul PRM este dispus sa se lege cu lanturi", a spus tribunul.

Citește și
Anamaria Prodan
Prodan si Reghecampf, in PRM. Vadim: "I-am primit cu bucurie!"
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

El l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca incearca sa scoata PRM din sediu si sa-l destructureze.

S-a suparat nevoie mare si pe cei veniti sa il evacueze: "Domnule avocat, sunteti niste hoti. Nu va este rusine? Veniti in biroul meu cu falsuri grosolane. Porcilor! Sunt falsuri in acte publice si veti infunda puscaria. Terminati sa ne mai insultati inteligenta, vagabonzilor!"

Membrii PRM erau pregatiti sa-si apere sediul chiar si cu... pumnul. Vineri dimineata, in fata portii a fost asezata artileria grea: cativa bodyguarzi care s-au recomandat candid a fi de la organizatia de tineret a partidului. Ordinele sunt clare: nimeni nu intra pana nu vine presedintele. Dupa cateva minute, Corneliu Vadim Tudor apare si urca in birou. Cand il zareste pe executorul judecatoresc tensiunea ii creste brusc: "Sunteti niste slugi. Imi spuneti mie, Vadim Tudor, de legi si de acte. cand voi aparati mafia!"

Satul de ce i-au auzit urechile, executorul Lucian Ezer bate in retragere. Se intoarce insa dupa cateva minute flancat de mai multi politisti. Imediat sunt si ei luati la tinta: "Dumneata cu ochelari cine esti? Cine esti domnule in biroul meu, iesi afara imediat, iesi afara, este biroul meu de parlamentar european, nu v-am invitat aici!"

Mai mult, in semn de protest, tribunul a "spanzurat" de balconul sediului PRM, pe care trebuia sa-l evacueze, doua manechine care-i reprezentau pe Traian Basescu si Elena Udrea.

Deasupra lor era scris mesajul "Jos Basescu". De asemenea, langa aceste manechine era amplasat un banner pe care scria cu litere mari: "Tovarase Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu!".

Extrem de nervos, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca evacuarea PRM din sediul din strada Emile Zolea este "o lucratura a mafiei imobiliare".

"Prin urmare, s-a demolat sediul de catre mafia imobiliara, cel din strada George Clemenceau, cu acte false, ca de obicei, iar Guvernul Tariceanu ne-a atribuit sediul asta. Si l-am intrebat: "Domnule prim-ministru, esti sigur ca este nerevendicat? Eu n-am timp de pierdut cu explicatii.." L-a chemat pe Radu Stroe, secretarul general al Guvernului. S-a uitat pe acte: "Nu sunt probleme domnule presedinte". Sunt, zice, cativa pigmei sau paraziti, nu stiu cum le-a zis, care roiesc de obicei in jurul unor astfel de imobile, dar sunt neimportanti, n-au nicio legatura cu imobilul asta", a declarat, suparat, Corneliu Vadim Tudor.

Saptamana trecuta, PRM a primit ordin de evacuare din sediu, astfel ca "tribunul" risca sa ramana si fara cabinetul de europarlamentar, care se afla in aceeasi cladire.

La inceputul lunii martie, Regia Protocolului de Stat a notificat PRM ca sediul formatiunii urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil.

RA-APPS precizeaza totodata ca s-a adresat instantei in vederea recuperarii debitelor, avand in vedere faptul ca Partidul Romania Mare inregistreaza datorii pentru toate spatiile atribuite.

In consecinta, atribuirea unui nou sediu va fi luata in considerare numai dupa ce PRM isi va achita debitele, preciza, atunci, RAPPS.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Corneliu Vadim Tudor, reales la al cincilea Congres PRM
Corneliu Vadim Tudor, reales la al cincilea Congres PRM

Liderul Partidului Romania Mare a avut insa mari emotii. Nu cu scaunul de presedinte, la care niciun PRM-ist nu a indraznit sa candideze, ci cu organizarea.

Prodan si Reghecampf, in PRM. Vadim:
Prodan si Reghecampf, in PRM. Vadim: "I-am primit cu bucurie!"

Ana Maria Prodan a declarat ca vrea sa-si aduca "raportul" la schimbarea generala a Romaniei, scarbita fiind de ceea ce se intampla in acest moment in tara.

Corneliu Vadim Tudor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate
Corneliu Vadim Tudor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate

UPDATE: Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, le-a declarat razboi inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.