Weekend cu vant puternic in toata tara. La munte si in Nord va ninge

×
Codul embed a fost copiat

Meteorologii anunta ca pana sambata la ora 22.00, va ninge viscolit in Maramures, Transilvania, Moldova si zonele montane. Vantul se va intensifica in toate regiunile, ajungand la 70-80 km/h, iar la munte la 120 km/h.

Prognoza meteo pe patru zile

Sambata - Cerul va fi temporar noros. Mai ales ziua va ninge - local viscolit - in zonele montane, in Maramures, in nordul si estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si vor cadea precipitatii locale, mixte in Crisana, Banat, centrul si sudul Moldovei si sud-vestul Transilvaniei.

In sud si sud-est precipitatiile, predominant ploi, se vor semnala doar pe arii restranse. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze la rafala ce vor depasi local 70...80 km/h, iar la munte 120 km/h, cu precadere pe parcursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi de la -1...0 grade in nordul extrem al tarii si in depresiuni pana la 13...14 grade in sudul Munteniei si al Dobrogei. Minimele termice de duminica dimineata vor fi cuprinse intre -13 si -3 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere accentuatã. 2011.02.12 ora 08 - 2011.02.13 ora 08,

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Duminica - Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Moldova si zona Carpatilor Orientali, unde izolat va fulgui, iar noaptea in sud-vest, unde vor fi ninsori locale. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte si pe arii restranse in regiunile estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -11 si -1 grad, mai scazute in nordul si in centrul tarii, pana spre -16 grade in depresiuni. Presiunea atmosferica va mai creste usor, exceptie facand sud-vestul unde va fi in scadere.

Luni - Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile din sud-vestul si sudul tarii, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime, in general, intre -16 si -6 grade.

Marti - Cerul va fi mai mult noros in regiunile din vestul si sudul tarii, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii indeosebi sub forma de ninsoare. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, usor mai scazute in depresiuni.

LA MUNTE

Sambata - Cerul va fi temporar noros si mai ales ziua va ninge, local viscolit. Vantul va avea intensificari in toata zona montana, cu viteze la rafala ce vor depasi 120 km/h, cu precadere pe parcursul zilei. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior, dar intensificãrile vantului vor accentua senzatia de frig.

Duminica - Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Carpatii Orientali, unde izolat va fulgui, iar noaptea in zona Muntilor Banatului, unde va ninge local. Vantul va continua sã prezinte intensificari, dar de intensitate mai mica fata de intervalul precedent. Variatiile temperaturii aerului nu vor fi semnificative.

Luni - Cerul va fi variabil, cu innorari in Muntii Banatului, unde local va ninge slab. In restul zonei montane conditiile de ninsoare vor fi reduse. Vantul va prezenta intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii importante.

Marti - Cerul va fi mai mult noros in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, unde pe arii restranse va ninge slab. In restul zonei montane innorarile vor fi temporare, iar conditiile de ninsoare reduse. Vantul va prezenta unele intensificari, mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora

Aici poti vedea cum evolueaza starea vremii in Romania pe parcursul zilei de azi.

Recomandări
Parlamentul European alocă 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei, parte a raportului întocmit de Siegfried Mureșan
Parlamentul European alocă 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei, parte a raportului întocmit de Siegfried Mureșan

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.