Vant, ploaie si ninsoare. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile

×
Codul embed a fost copiat

Zapada stapaneste Valea Prahovei si Brasovul. Sambata noapte au fost si -3 grade si nici peste zi nu s-a incalzit prea tare. In varful muntelui viscolul a inchis instalatiile de cablu.

Zapada de aproape un metru a pus stapanire pe platoul Bucegi. Salvamontistii isi fac curaj sa iasa din cabana. Pericolul cel mare va fi dupa ce vremea se va incalzi, pentru ca se pot produce avalanse. Si in statiuni gasim ninsoare abundenta, vant puternic si temperaturi de luna februarie, de cel mult 3 grade Celsius.

Luati prin suprindere de ninsoarea de mai au fost si turistii. Exista speranta pentru cei care vor merge weekendul viitor la munte. Meteorologii se asteapta ca vremea sa-si revina.

2011.05.08 ora 21 - 2011.05.09 ora 09, Duminica - Luni (La noapte) Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse in jumãtatea de est a tãrii. In rest innorãrile vor fi temporare si ploile se vor semnala izolat. La munte vor mai fi precipitatii slabe sub formã de lapovitã sau ninsoare. Vantul va fi slab panã la moderat, cu intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre -1 si 9 grade. Presiunea atmosferica este de 757 mmHg.

2011.05.08 ora 21 - 2011.05.09 ora 09, Duminica - Luni (La noapte) Cerul va fi mai mult noros si trecãtor va ploua slab. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperatura minimã va fi de 5...6 grade.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

2011.05.09 ora 09 - 2011.05.10 ora 09, Luni (Maine, 24 ore) Vremea se va mentine rãcoroasã, desi valorile termice diurne vor fi in crestere in mare parte a tãrii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile extracarpatice, unde local vor fi ploi, mai ales averse, izolat insotite de descãrcãri electrice si mai insemnate cantitativ in sud-est. In restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros si ploile se vor semnala pe arii restranse, indeosebi in cursul zilei. In zona inaltã de munte precipitatiile vor mai fi si sub formã de ninsoare, iar vantul va avea unele intensificãri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.Presiunea atmosferica va scãdea usor.

2011.05.09 ora 09 - 2011.05.10 ora 09, Luni (Maine, 24 ore, Capitala) Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales in cursul zilei, temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 5...7 grade.Presiunea atmosferica va scãdea usor.

2011.05.10 ora 09 - 2011.05.11 ora 09, Marti (Poimaine, 24 ore) Desi temperatura aerului va continua sã creascã usor, vremea se va mentine rãcoroasã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil in nord-vest, dar va prezenta innorãri in celelalte regiuni. Va ploua pe arii extinse in jumãtatea de est a tãrii si local in rest. Vor fi mai ales averse, izolat mai insemnate cantitativ si insotite de descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

2011.05.10 ora 09 - 2011.05.11 ora 09, Marti (Poimaine, 24 ore, Capitala) Vremea se va mentine rãcoroasã, desi temperatura aerului va marca o crestere. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, vor fi averse, posibil insotite de descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã de 8...9 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

2011.05.11 ora 09 - 2011.05.12 ora 09, Miercuri (Raspoimaine, 24 ore) Vremea va fi rãcoroasã in estul, centrul si sudul tãrii, unde vor fi innorãri si ploi, mai ales averse insotite de descãrcãri electrice, pe arii extinse in Dobrogea, Muntenia si Moldova si local in Oltenia si Transilvania. In restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul celor normale ale datei, cerul va fi variabil, iar aversele se pot semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 10 grade.

2011.05.11 ora 09 - 2011.05.12 ora 09, Miercuri (Raspoimaine, 24 ore, Capitala) Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã de 8...9 grade.

2011.05.12 ora 09 - 2011.05.13 ora 09, Joi (A patra zi) Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã. In jumãtatea de sud-est a tãrii cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. In celelalte regiuni innorãrile vor fi temporare si ploile, mai ales averse, se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.

2011.05.12 ora 09 - 2011.05.13 ora 09, Joi (A patra zi) Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 9...10 grade.

Sursa: ANM

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Cand si unde vine canicula. Prognoza meteo pe lunile mai, iunie si iulie
Cand si unde vine canicula. Prognoza meteo pe lunile mai, iunie si iulie

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii informatiile pe care le-a primit de la Centrul European pentru Prognoza Vremii. Aceste date vizeaza prognoza meteo pe termen mediu, in perioada mai-iulie 2011.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.