Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un lider al gruparii Al-Qaida ameninta Italia pentru ca a ocupat Libia: "Veti regreta asta. Ori castigam, ori murim"

Abu Yusuf al Anabi

Unul dintre liderii gruparii teroriste Al-Qaida a amenintat Italia pentru ca a ocupat Libia, informeaza agentia de presa italiana ANSA.

"Veti regreta asta", declara Abu Yusuf al Anabi, unul dintre cei mai influenti lideri Al-Qaida, intr-o inregistrare video, potrivit agentiei mauritane al-Akhbar, care sustine ca a primit o copie a inregistrarii respective.

Italia a convenit sa aiba un rol-cheie in stabilizarea Libiei, fosta colonie italiana, in urma unui acord semnat in decembrie intre parlamentele rivale ale Libiei, acord intermediat de ONU.

"Pentru noii invadatori, nepotii lui (Rodolfo) Graziani (un general care a participat la razboiul libian in timpul regimului comunist), va veti musca mainile, regretand ca ati intrat pe teritoriul lui Omar al Mukhtar (erou al rezistentei libiene) si veti iesi umiliti din lupta", ataca liderul terorist Roma in mesajul sau intitulat "Italia Romana a ocupat Libia".

"Suntem oameni care nu vor renunta niciodata, va trebui sa treceti peste cadavrele noastre. Ori castigam, ori murim", continua Anabi in mesajul sau.
 

 

Sursa: ANSA, Data publicarii: 15 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: italia, al qaida, amenintare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed