Sute de americani se plang ca s-au ales cu iritatii dupa ce au folosit un cunoscut deodorant. Produsul se vinde si in Romania

Ultimul update: Marti 29 Martie 2016 07:07
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2016 11:45
Categorie: Internaţional
Old Spice deodorant

Un deodorant al companiei Procter & Gamble i-a determinat pe mai multi americani sa ceara in instanta despagubiri de peste 5 milioane de dolari, dupa ce ar fi suferit diferite rani din cauza produselor respective.

Conform USA Today, este vorba despre 13 produse ale deodorantului Old Spice - printre acestea aflandu-se Old Spice Lionpride si Arctic Force High Endurance, despre care se afirma ca ar fi afectat "sute, daca nu mii de consumatori". Potrivit plangerii care a fost formulate la U.S. District Court in Columbus, pe internet exista sute de plangeri in legatura cu aceste produse.

Cu toate acestea, Damon Jones, un purtator de cuvant al companiei Procter & Gamble, afirma ca produsele sunt sigure de folosit, din punctul de vedere al consumatorilor, si ca problemele pe care le-au intampinat unele persoane nu sunt arsuri chimice, ci reactii ale pielii, cauzate de ingrediente precum alcoolul sau aromele utilizate.

"Am tras din greu ca sa ne asiguram ca produsele noastre sunt sigure si ca zeci de milioane de barbati le pot folosi cu incredere si fara incidente in fiecare an. Un numar mic de barbati s-ar putea confrunta cu iritatii din cauza sensibilitatii la alcool, care este un ingredient comun folosit in aproape toate deodorantele. Iar cei care au suferit astfel de iritatii, un antiperspirant poate ca ar fi o optiune mai buna, deoarece are o formula diferita". - spune Jones.

In plangerea penala se arata ca produsele Old Spice au defecte si ca persoanele afectate de aceasta marca au folosit si alte deodorante si nu au patit nimic.

 
Class Action Lawsuit Filed Against Old Spice Deodorant From Cu...

People are suing Old Spice because it's allegedly giving them severe rashes

Posted by NowThis on Friday, March 25, 2016

 

Old Spice - USA Today Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Old Spice deodorant Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: USA Today

Substante pentru experimente chimice, folosite drept droguri, la Brasov. Motivul pentru care consumatorii le primeau gratuit

Substante pentru experimente chimice, folosite drept droguri, la Brasov. Motivul pentru care consumatorii le primeau gratuit

jihadisti langa Alep, in Siria

ISIS amenință un nou stat din UE: ”Este următorul obiectiv”. Mesajul publicat sâmbătă

Tren deraiat în India: 23 de morţi şi 150 de răniţi

Teroriştii de la Barcelona ar mai fi vizat Sagrada Familia şi portul turistic

Arnold Schwarzenneger

Arnold Schwarzenneger i-a dat o lecție antirasism președintelui Donald Trump

Inel de logodnă pierdut acum 13 ani scos din pământ odată cu un morcov VIDEO

Cine este atacatorul din Finlanda, un marocan care a atacat doar femei