Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sirenele exista! Daca pozezi una primesti un milion de dolari!

Embed:

Uitati de soare, mare si nisip! Pe coasta israeliana a Mediteranei s-a ivit o noua atractie. Este pe jumatate peste, pe jumatate fata. Iar daca reusiti sa-i dovediti existenta, veti deveni bogat instantaneu.

In adancul Mediteranei, nu prea departe de tarm, si-a stabilit domiciliul o sirena rapitoare. Asta daca ii luam in serios pe cativa locuitori din Kiryat Yam, o suburbie a orasului israelian Haifa. Ei jura ca au vazut-o cu ochii lor.

Multora le suna totul, mai degraba, a poveste pescareasca.

Ne-au spus ca au vazut un fel de fata cu coada de peste, care le-a zimbit si apoi a sarit in apa si s-a facut nevazuta dupa citeva secunde. Erau convinsi de ce au vazut si sunt oameni seriosiNaty Zilberman, localnic

Iar daca unii incearca sa faca un portret robot, cam grotesc, al sirenei, altii vin cu argumente filosofice menite sa spulbere cinismul oricui: "Acum 2.000 de ani nimeni nu credea ca Pamantul e rotund, dar astazi toti o stim. Poate sirena va fi urmatoarea revelatie, cine stie...," este de parere Igor Kirnus, localnic.

Potrivit martorilor oculari, sirena apare doar la apusul soarelui si, se pare, se cam rusineaza de camera pentru ca nimeni nu detine vreo proba fotografica. Dar cine va reusi s-o pozeze va primi un milion de dolari, din partea autoritatilor locale.

Timizi sunt insa si cei care au intilnit-o. Niciunul dintre presupusii martori oculari n-a iesit in calea echipei CNN trimisa la fata locului. Chiar si primarul din Kiryat Yam se eschiveaza cand e intrebat daca crede ca in apa se ascunde o sirena: "Pai si nevasta m-a intrebat asta si i-am raspuns ca.... ea e ultima sirena pe care am vazut-o," a declarat Shlomo Sisso, primarul localitatii Kiryat Yam.

Pana una alta, municipalitatea a instalat un cinematograf in aer liber pe malul marii, unde copii pot vedea, evident, "Mica Sirena".

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 August 2009
Citeste mai multe despre: curiozitati, sirene,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed