O romanca a ajutat la salvarea unei adolescente americane, care a fost rapita si tinuta captiva timp de un an in Georgia

adolescenta rapita

O romanca a contribuit la gasirea si salvarea unei adolescente disparute, dupa ce s-a imprietenit cu aceasta online si a descoperit ca era tinuta captiva de un barbat in varsta de 31 de ani din localitatea Duluth, Georgia, relateaza Daily Mail.

Hailey Burns (foto) a disparut in mai 2016 din locuinta sa din Charlotte, Carolina de Nord, si a fost descoperita in iunie 2017 la aproximativ 360 de kilometri distanta, in localitatea Duluth, Georgia.

Adolescenta americana si-a petrecut ultimul an in captivitate, dupa ce a fost rapita de catre Michael Ren Wysolovski. Atunci cand adolescenta i-a marturisit romancei ca este tinuta captiva, aceasta din urma i-a cerut sa fotografieze ce vede pe fereastra.

Dupa ce a cautat informatii despre caz, romanca i-a contactat pe parintii lui Hailey Burns si autoritatile americane au reusit sa o salveze in doar cinci ore pe adolescenta din Georgia.

Wysolovski (31 de ani) a fost arestat si risca numeroase capete de acuzare, inclusiv sodomie, cruzime fata de copii si sechestrare.

Citește și
Romanca, ranita grav in Franta
O romanca, la munca in Franta, in stare critica dupa ce restaurantul unde lucra a fost incendiat: "Se duc si vin in sicriu"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Adolescenta, care sufera de sindromul Asperger, l-a intalnit online pe Wysolovski. Cei doi au discutat constant timp de sase luni, au schimbat mai multe mesaje, iar adolescenta obisnuia chiar sa-i spuna ”Daddy”. Hailey a inceput sa manifeste un comportament ciudat inainte de disparitie, prinzandu-si parul in codite si folosind o suzeta.

”A luat-o in masina, a dus direct la casa sa si a stat acolo mare parte din timp”, a declarat Shaunna Burns. Agentii FBI au oferit o rascumparare de 15.000 de dolari pentru orice persoana care ajuta la gasirea lui Hailey Burns.

Mama adolescentei sustine ca aceasta s-a imprietenit online in timpul captivitatii cu o romanca si i-a marturisit intr-un final ca este tinuta captiva de catre un barbat. Autoritatile americane nu au dat publicitatii numele romancei care a ajutat la gasirea lui Hailey Burns.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Romanca, dansatoare la bara in Italia, arestata pentru trafic de droguri in Sicilia. Cum a fost prinsa de carabinieri
Romanca, dansatoare la bara in Italia, arestata pentru trafic de droguri in Sicilia. Cum a fost prinsa de carabinieri

O tanara din Suceava, dansatoare la bara intr-un club de noapte in Italia, a fost arestata pentru trafic de droguri in provincia italiana Catania.

O romanca, la munca in Franta, in stare critica dupa ce restaurantul unde lucra a fost incendiat:
O romanca, la munca in Franta, in stare critica dupa ce restaurantul unde lucra a fost incendiat: "Se duc si vin in sicriu"

Destin amar pentru o tanara de 23 de ani din Rodna, Judetul Bistrita-Nasaud.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.