Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

El este cel mai puternic baiat din lume! Ridica 140 kg la doar 12 ani

Kyle Klane
Embed:

Kyle Kane este un baiat din Marea Britanie. Are doar 12 de ani dar deja poate sa ridice de peste doua ori greutatea lui. Pustiul si-a testat forta in timpul unui concurs de culturism in scopuri caritabile si a stabilit un nou record mondial.

Nu este un baiat oarecare. Statura lui este impresionanta pentru varsta pe care o are. La doar 12 ani, are 1,60 metri si 60 de kilograme.

Kyle se antreneaza de doi ani si a ajuns sa bata acum recordul mondial pentru ridicarea unei greutati de 140 de kilograme.

Arnold Schwarzenegger

Prietenii si acum presa l-au numit pe pusti "Micul Arnie" - un alint inspirat dupa celebrul Arnold Schwarzenegger.

Antrenamentele de haltere sunt parte a vietii lui. Merge la sala de patru ori pe saptamana si apropiatii sai spun ca tanarul poate sa impinga cu picioarele, greutati de peste 200 de kilograme.

Kyle, este elev la Grace Acadamy si dupa ce a spart recordul a declarat ca face acest lucru pentru ii place. “Este senzational ca am putut sa bat recordul mondial. Dar acesta este doar inceputul. Vreau sa ridic din ce in ce mai mult", spune baiatul.

Tatal lui, in varsta de 44 de ani, este culturist profesionist asa ca dorinta pentru sport a mostenit-o din familie.

Cat despre cea mai mare ambitie a lui Kyle, acesta spera ca intr-o buna zi sa participe la Jocurile Olimpice.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Iulie 2010
  • 53 Comenteaza
Citeste mai multe despre: culturism, recorduri, haltere,

Comentarii(53)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798979
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed