Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doi romani, laudati de creatorii seriei "The Simpsons" pentru creatia lor. VIDEO

Embed:

Cu zeci de milioane de fani, doi porumbei, protagonistii unor benzi desenate, fac senzatie pe internet. Se numesc Fredo si Pid'jin si putini stiu ca sunt creatia unor tineri romani, care castiga bani frumosi de pe urma lor.

Fredo si Pid'jin sunt doi porumbei simpatici, care au insa un plan diabolic: vor sa aduca sfarsitul lumii.

In spatele lor sunt Eugen si Tudor, doi romani care sunt urmariti in fiecare an de aproape 5 milioane de pamanteni.

Alte cateva zeci de milioane au vazut cel putin o data un desen de-al lor. Pot fi recunoscuti usor pe strada, dupa tricouri.

Pentru Fredo si Pid'jin i-au felicitat unul dintre creatorii seriei "The Simpsons", dar si producatorul executiv al serialului "Breaking Bad". In plus, Eugen si Tudor au profit in fiecare an.

"Cu banii pe care ii castigam intr-un an putem sa ne luam o decapotabila decenta, sport. Ne-am fi dorii.t sa fim pe un iaht acum, dar suntem in Cismigiu", spun tinerii.

Povestile au la baza intamplari din viata reala. Toate desenele se fac pe un calculator. Desi pare usor, le ia o saptamana sa faca un episod. Alteori, le vine inspiratia cand stau de vorba cu porumbei adevarati.

Mikey e un alt erou al internetului. Toti fanii lui sunt romani. 300.000 de oameni urmaresc postarile lui in care vorbeste despre articole si videoclipuri interesante de pe internet.

In total, pastila Doza de Has, care apare in fiecare vineri, are 33 de milioane de vizualizari.

In topul celebritatilor pe internet se regasesc doi americani, Ryan Higa si Ray William. Ambii ar castiga aproximativ un milion de euro pe an.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Iunie 2013
Citeste mai multe despre: iLike IT,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed