Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gravida in luna a opta, a scapat miraculos cu viata, dupa ce a fost lovita de tren

Embed:

Un inger a pazit-o pe o femeie din Simeria si pe pruncul pe care il poarta in pantece. Amandoi au supravietuti miraculos dupa ce, viitoarea mama, insarcinata in opt luni a fost lovita de locomotiva unui tren Inter-regio.

Tanara de 26 de ani a vrut sa scurteze drumul spre si a trecut pe lana linia de cale ferata. Marele ei noroc a fost ca trenul abia plecase din gara si nu avea viteza.

Accidentul s-a petrecut la 200 de metri de gara din Simeria. In ciuda socului suferit, femeia a gasit puterea sa-si sune iubitul, iar acesta a dat imediat alarma. Rudele ei si vecinii au ajuns intr-un suflet la fata locului.
Medicii spun ca numai o minune a facut ca femeia sa scape cu viata.

Din fericire a avut noroc a fost usor atinsa s-a dezechilibrat a cazut. Prezinta traumatism coloana lombara, traumatism la nivel membru inferior stang", a declarat Calin Dumitrescu, medic la Ambulanta Deva.

Politistii spun ca doar ea a fost de vina pentru accindet. Trebuia sa se asigure ca nu vine trenul daca avea de gand sa treaca pe acolo. In plus, mecanicul locomotivei sustine ca a incercat sa ii atraga atentia prin semnalul sonor.

Din cercetarile efectuate reiese ca victima a fost acrosata de locomotiva trenului datorita faptului ca nu a apreciat distanta dintre linia CFR si gardul unde era cararea facuta nu a fost atenta, si a fost suprinsa din spate de locomotiva trenului”, a declarat inspector Constantin Baitatu, reprezentant Serviciul Politiei Transporturi Hunedoara.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Aprilie 2012
Citeste mai multe despre: hunedoara, femeie insarcinata, lovita de tren,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed