Un barbat cu... bilute: si-a operat singur penisul "tunat"!

×
Codul embed a fost copiat

Se numeste Gino Donoiu, este din Galati si, cu siguranta, a reusit o performanta rara. Si-a operat singur "barbatia", in care isi introdusese...tot singur cinci bile de rulment, pentru sporirea placerii.

 

La 35 de ani, protagonistul nostru se poate lauda ca este trecut prin multe. Inchis mai bine de patru ani pentru furt si violare de domiciliu, barbatul a...aprofundat, dupa gratii, anumite taine. Doar el stie cum a ajuns mandrul posesor a cinci bile de rulment introduse in penis.

Matur si plictisit de jocurile tineretii, s-a gandit, dupa ce a inspirat din nou aerul libertatii, ca e cazul sa revina la normalitate.

N-a mers la medic...de rusine, spune el, si a incercat sa isi scoata bilele singur. Cum...e greu si dureros de descris in cuvinte. Va spunem doar ca a folosit o lita si s-a ales cu o sangerare monstruoasa. Ranile i s-au infectat, asa ca a fost nevoit sa mearga, in cele din urma, la spital.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Obisnuiti cu asemenea cazuri, medicii au avut grija de el rapid.  L-au operat si spun ca e norocos: viata sexuala nu-i va fi afectata!

Rezumatul povestii il face, cel mai bine, doctorul Nicolae Bacalbasa: "Practicile sexuale solitare sunt lucruri care exista si sunt bune in sensul ca n-ai cu cine sa stai de vorba dupa dar nici nu trebuie sa o conduci acasa. Practicile chirurgicale in lipsa calificarii risca sa te bage in spital. Si daca tot ai pus bile si te-ai upgradat, nu trebuie sa renunti. Tot inainte!"
 

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Oldies but... boobies! Uite de ce nu pot mamicile sa faca yoga!
Oldies but... boobies! Uite de ce nu pot mamicile sa faca yoga!

Iata un copil hotarat! Stie ce vrea si merge direct... la tinta. Adevarul e ca atunci cand te strange stomacelul nici nu mai tii cont ca mamica ta incearca sa se relaxeze cu putina yoga. Iti vezi de treaba si cauti hrana direct la sursa.

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.