Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sotia si fetele lui Becali nu au mai iesit din casa, de la arestarea lui!

Embed:

Emotii uriase in familia lui Gigi Becali! Mama, sotia si fetele acestuia au stat inchise in casa, lipite de televizor. S-au ferit sa faca orice declaratie, de teama ca i-ar putea face si mai rau omului de afaceri.

 

Martorii la intalnirea dintre Gigi Becali si presupusii hoti spun ca acestia au fost tratati cu cafea, ba chiar li s-a oferit si un pahar de bautura.

Unul dintre martori povesteste ca, la un moment dat, sotia unuia dintre presupusii hoti a sunat si plangea la telefon, iar Gigi Becali i-a promis ca sotul ei va ajunge in cele din urma acasa. Ceea ce s-a si intamplat, pentru ca in cele din urma, toti au plecat acasa, cu bani de maxi-taxi in buzunar, tot de la Gigi Becali.

De aceea, oameni spun ca sunt pur si simplu revoltati, ca arestarea nu are niciun rost, iar zilele de asteptare, de vineri incoace, sunt foarte grele, mai ales pentru familia lui Gigi Becali.

Luminita, sotia lui Gigi Becali, nu a mai iesit din casa de atunci, iar fetitele nu au mai mers la scoala. Toata lumea este in asteptarea unui deznodamant pozitiv.

Free Gigi! Comenteaza arestarea lui Gigi Becali!

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Aprilie 2009
Citeste mai multe despre: Gigi Becali,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed