Necazurile se tin scai de Nati Meir: a fost batut de un coleg de celula

×
Codul embed a fost copiat

In mai putin de sapte zile el a incercat sa se sinucida, a fost condamnat intr-un nou dosar de inselaciune, pentru ca, in final, sa fie batut de un coleg de celula.

Cu o voce grava si destul de greu, din pricina suferintei, Nati Meir a marturisit ca a cazut prada unei agresiuni ce ar avea conotatii antisemite.

Colegul sau din salonul Spitalului Penitenciarului Jilava, unde Meir primeste asistenta psihologica dupa tentativa de suicid, i-ar fi reprosat apartenenta la comunitatea evreiasca si l-ar fi lovit cu salbaticie.

In urma agresiunii, fostul politician, condamnat pentru escrocherii, s-a ales cu o dubla fractura de mandibula, iar zilele viitoare va fi operat pentru a-i fi montate suruburi. Nati se plange ca nu mai vede cu ochiul drept, care ii este tumefiat.

Agresorul lui Meir, un detinut de drept comun, a fost mutat imediat dupa incident si - anunta cei din penitenciar - isi poate lua adio pentru mult timp de la vizite si pachete, iar atunci cand va fi sa pretinda o posibila eliberare conditionata se va tine cont de incident.

Citește și
Nati Meir
Nati Meir a incercat sa se sinucida in penitenciar
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Nati Meir a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru inselaciune
Nati Meir a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru inselaciune

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat astazi pe fostul deputat Nati Meir la sapte ani de inchisoare cu excutare, in dosarul in care este acuzat de inselarea mai multor persoane carora le promitea ca le da sume de bani in schimbul unor garantii.

Nati Meir a incercat sa se sinucida in penitenciar
Nati Meir a incercat sa se sinucida in penitenciar

UPDATE: Fostul candidat la presedintie Nati Meir, acum detinut in Penitenciarul de maxima securitate Galati, a incercat sa se sinucida. Psihologul care l-a preluat dupa aceasta tentativa spune ca Meir, aflat in celula de un an, este foarte deprimat.

"Agonie" prelungita pentru Nati Meir. Ramane dupa gratii pana la toamna

Fostul candidat la presedintia Romaniei Nati Meir ar fi trebuit sa afle miercuri ce pedeapsa primeste pentru acuzatia ca ar fi inselat mai multi oameni de afaceri cu 100.000 de euro. Sentinta a fost insa amanata pentru la toamna.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.