Doua fetite au ajuns la spital dupa ce au fost lovite in plin, pe zebra

×
Codul embed a fost copiat

Doua fetite, de 12 ani si respectiv 13 ani, din Cluj, au fost izbite de o masina chiar pe trecerea de pietoni. Autoturismul le-a lovit in plin si le-a aruncat la cativa metri de zebra. Oamenii care se aflau in zona au chemat imediat ambulanta.

In urma cercetarilor politistii au stabilit ca soferul nici nu le-a vazut pe fete din cauza unor masini parcate in zona care i-ar fi redus vizibilitatea.

La fata locului nu s-au gasit urme de franare. Tanarul de 19 care se afla la volan a fost dus la spital pentru a i se lua probe de sange. In urma probei cu etilotestul, alcoolemia a fost zero.

Baiatul are permis de conducere de un an de zile. Pe numele lui s-a deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala grava din culpa.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Doua accidente rutiere au indoliat cateva familii din Caras Severin si Arad
Doua accidente rutiere au indoliat cateva familii din Caras Severin si Arad

In Caras Severin doi barbati au murit dupa ce masina lor a derapat si s-a napustit pe celalalt sens intr-un TIR incarcat cu cherestea.

Doi politisti si-au gasit sfarsitul in doua accidente rutiere grave
Doi politisti si-au gasit sfarsitul in doua accidente rutiere grave

Doua accidente grave in care au fost implicati doi politisti s-au petrecut la Satu-Mare si Cluj. Putin dupa ora 4 dimineata un agent in varsta de 31 de ani s-a rasturnat cu masina la marginea orasului Satu Mare si a murit pe loc.

Grav accident: masina rupta-n doua, soferul zace la marginea drumului!
Grav accident: masina rupta-n doua, soferul zace la marginea drumului!

DN 7 este cu adevarat drumul groazei! Zeci de accidente rutiere anual, tot atat de multi raniti si morti. Si nu se dezice nici de data aceasta: un autoturism a fost pur si simplu rupt in doua.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.