Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A castigat 1,7 milioane de euro la 6/49! Vezi topul premiilor din Romania

Embed:

Un roman va petrece mai ceva ca toti ceilalti, care sarbatoresc "doar" ziua de 8 martie! Si asta pentru ca este norocosul care a ghicit cele sase numere la Loto 6/49.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 15-007 din Targoviste.

Potrivit Loteriei Romane, castigatorul a fost, de data aceasta, cineva care a investit serios in acest joc:  pretul biletului a depasit 200 de lei pe fiecare din cele 3 zone fiind jucata o schema redusa cod 49. In zona C - au aparut toate cele 6 numere extrase duminica: 46, 7, 12, 33, 15 si 26.

Dar a meritat cheltuiala deoarece pe langa premiul la categoria I, castigatorul a obtinut si 6 premii la categoria a III-a, suma totala depasind 1,7 milioane de euro.

Deocamdata nu stim cine este norocosul, si nici daca este din Targoviste sau a jucat biletul fiind in trecere prin oras. Potrivit regulamentului Loteriei, el are la dispozitie un an ca sa-si revendice castigul.

Topul celor mai mari premii la Loto 6/49:

- Ultima oara cand s-a castigat un premiu substantial a fost acum doua luni si jumatate, in Ajunul Craciunului - premiu in valoare de peste 9,5 milioane euro care a ajuns in Valcea, fiind al treilea castig ca valoare din istoria acestui joc.

- Al doilea mare castigator la Loto 6/49 este un barbat de 50 de ani din Galati, angajat in cadrul unei unitati a Ministerului Administratiei si Internelor. Acesta a luat aproape 11 milioane de euro pe 7 iunie 2009, cu numerele 15, 44, 19, 7, 37, 30.

- Iar cel mai mare castig inregistrat in istoria Loteriei Romane a fost in 21 ianuarie 2008. Atunci, un bucurestean norocos a bifat un bilet care i-a adus 12,45 milioane de euro. Cetateanul roman de origine turca Ali Aslan, castigatorul marelui premiu, era patronul unei fabrici de produse de panificatie. Imediat dupa incasarea potului acesta a plecat din Romania.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2010
Citeste mai multe despre: loto, extrageri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed