Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O mie de migranti au agresat sexual si jefuit femei in centrul orasului Koln in noaptea de Anul Nou

migranti germania

Circa o mie de barbati proveniti din tari arabe si nord-africane au agresat sexual si au jefuit zeci de femei in centrul orasului german Koln in noaptea de Anul Nou, a anuntat luni politia locala, citata de agentia EFE.

Seful politiei din Koln a declarat ca respectivii indivizi s-au organizat in grupuri si s-au adunat in imprejurimile garii orasului. Acolo ei au comis agresiuni sexuale, fiind consemnat cel putin un caz de viol, a mai mentionat responsabilul citat, care a calificat aceste fapte drept ceva complet nou pentru zona centrala a unui mare oras german.

Politia din Koln a arestat in cursul diminetii de 1 ianuarie mai multe persoane acuzate de furturi marunte si incearca acum sa determine daca acestea fac parte din respectivele grupuri. Intre timp au fost inregistrate 60 de plangeri din partea victimelor acestor delicte, iar autoritatile locale se asteapta ca numarul plangerilor sa creasca in zilele urmatoare.

Politia din Koln afirma ca in noaptea de Anul Nou a fost prezenta in zona unde s-au produs respectivele agresiuni, dar din cauza numarului mare al celor care sarbatoreau in strada si a zgomotului produs de artificii politistii nu si-au putut da seama ce se intampla.

Potrivit ultimelor date oficiale anul trecut in Germania au intrat aproape 1,1 milioane de migranti proveniti din Orientul Mijlociu, Africa si Asia.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 4 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: koln, germania, refugiati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed