Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Descoperirea facuta pe o plaja din Mexic. Creatura de 4 metri care a esuat la tarm si pe care expertii nu pot s-o identifice

plaja Shutterstock

O creatura bizara a aparut la tarm, in Mexic, pe plaja Banfil, din Acapulco. Animalul marin a fost gasit de cativa trecatori, care au ramas uimiti cand l-au vazut.

Descoperirea facuta in Mexico i-a lasat cu gura cascata pe cei care au trecut pe plaja. Autoritatile spun ca nu stiu exact despre ce fel de animal este vorba, dar este posibiil sa fi murit de putin timp, nu prezinta un miros deranjant si masoara 4 metri lungime.

Uimiti de ceea ce au vazut, trecatorii s-au oprit sa faca poze, pe care le-au distribuit apoi pe retelele de socializare, in speranta ca cineva va identifica specia din care face parte.

Corpul a fost adus la mal de curentii puternici care au afectat coasta Mexicului in ultima perioada. "Nu avem niciun fel de idee despre ce animal ar putea fi vorba, dar indiciile ne arata ca, desi a murit de putin timp, incepe sa se descompuna intr-un ritm alert" au declarat cei de la Coasta Civila.

Imaginile cu creatura neindentificata au devenit tot mai populare pe internet, dupa ce mai multi utilizatori le-au postat pe retelele de socializare.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Mexic, creatura, imagini, Acapulco, descoperire, mamifer,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed