Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Caravana "Romanii au talent" a ajuns si la Oradea. Zeci de persoane au venit la preselectii

60606845
Embed:

 Caravana "Romanii au talent" a ajuns pentru prima oara si la Oradea.

Bihorenii au venit cu mic cu mare sa impresioneze juriul si sa demonstreze ca isi merita locul pe harta talentelor.

De la primele ore ale diminetii, parcarea hotelului din oras unde s-au tinut preselectiile s-a umplut cu dansatori, acrobati, magicieni, cantareti, in costumatii pline de fantezie.

Cu totii spun ca sunt pregatiti sa arate ca merita sa intre in lupta pentru cei 120.000 de euro, si titlul de "cel mai talentat roman".

La preselectiile de la Oradea nu s-au prezentat doar bihoreni, ci si cei din judetele apropiate, convinsi ca show-ul de la ProTV le poate schimba viata.

In mijlocul celor prezenti s-au aflat ca de fiecare data Smiley si Pavel Bartos, care au luat pulsul multimii si au tras cu ochiul la ce talente vor urca pe scena show-urilor din acest weekend.

Cei care au trecut de aceste selectii vor face parte din show-urile "Romanii au talent", programate pentru sambata si duminica de la orele 12:00 si 19:00 la Teatrul de Stat din Oradea. Ei vor avea atunci ocazia sa-si demonstreze talentul in fata juriului format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 August 2012
  • 1 Comenteaza
Citeste mai multe despre: romanii au talent, oradea,

Comentarii(1)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798979
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed