Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

REZULTATE Bacalaureat 2012. Promovabilitatea in Vrancea 38,20%

Bacalaureat romana

Promovabilitatea la sesiunea din vara a examenului de bacalaureat in judetul Vrancea este de 38,2 la suta, asemanator celui inregistrat anul trecut.

Potrivit inspectorului scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, Vasilica Zaharia, dupa centralizarea datelor primite telefonic din centrele de examinare, 38,2 la suta dintre absolventii de liceu care au sustinut anul acesta examenul de bacalaureat au reusit sa promoveze.

Datele sunt asemanatoare celor inregistrate in judetul Vrancea in sesiunea din vara a bacalaureatului 2011. Atunci, inainte de depunerea contestatiilor, reusisera sa promoveze examenul de bacalaureat 38 la suta dintre absolventi, rezultatele finale, dupa recorectarea lucrarilor celor care au solicitat acest lucru, fiind de 39, 3 la suta promovabilitate.

"Procentul de promovabilitate in judetul Vrancea este similar celui de anul trecut. Cred ca intr-adevar trebuie sa intervenim asupra intregului sistem de invatamant si sa gasim o cale care sa permita tuturor elevilor sa parcurga intr- un mod normal programele scolare pentru ca eu consider ca acum programul este prea incarcat, mai ales pentru liceele tehnologice. Si in special matematica este cea care pune probleme in mod deosebit elevilor de la liceele tehnologice", a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX seful ISJ Vrancea, Vasilica Zaharia.

 

Ramai pe stirileprotv.ro si fii la curent cu rezultatele la Bacalaureat 2012

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 8 Iulie 2012
Citeste mai multe despre: bacalaureat 2012, Vrancea, promovabilitate,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed