Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Familia soferului care a ucis 5 oameni pe DN1 ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri. IMAGINILE durerii de la cimitir

Embed:

George Dumitru tanarul suspectat ca a provocat cu buna stiinta teribilul accident de pe DN1, a fost inmormantat marti in cimitirul Berceni doi din Capitala.

Un sfarsit violent a scufundat sase destine intr-o tacere asurzitoare. In ochii mirati si pe buzele celor care nu l-au cunoscut pe sofer se citea aceeasi zguduitoare intrebare, pe care o avea si familia lui. De ce? Ingenuncheati de neputinta, parintii dezarmati si prietenii au incercat sa implineasca pentru George Dumitru obiceiul crestin.

Citeste si: Surse din ancheta: Tanarul care a luat cu el 5 vieti pe DN1 gonea cu farurile stinse. "Nu exista nicio sansa de evitare"

61577349Familia soferului care a ucis 5 oameni pe DN1 ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri. IMAGINILE durerii de la cimitir
61577083Tanarul care a accidentat mortal cinci persoane va fi inmormantat astazi. De ce a chemat familia Politia de doua ori

Ultimele ore inainte ca George Dumitru sa fie condus spre locul odihnei de veci au fost extrem de agitate. Sicriul a fost adus pentru priveghi in capela bisericii Sfintii Romani din cartierul bucurestean Trapezului, unde barbatul a si copilarit. A existat o ampla discutie despre slujba pe care preotii urmeaza sa o tina la inmormantare. Desi familia a spus ca e imposibil ca George sa fi comis un act suicidal, s-a decis ca ceremonia sa fie una sumara, ca pentru sinucigasi.

Daca totusi investigatia ar dovedi ca tanarul NU si-a luat singur viata, slujba ar fi completata ulterior. In timpul ceremoniei, familia a cerut discretie. Si totusi, dimineata devreme, apropiatii au chemat de doua ori politia, pe motiv ca in preajma cosciugului ar fi ajuns persoane nedorite. Cu ochii in pamant, toti cei care ieseau din capela incercau inutil sa gaseasca explicatii. Un efort dureros si zadarnic.

Istovita de ganduri negre, Ela, iubita lui George Dumitru, e departe de a-si fi gasit echilibrul. Colegii ne-au marturisit ca fata e in stare de soc si s-a refugiat undeva in afara Capitalei. De altfel, mama si tatal ei sunt singurii cu care poate in momentul de fata sa vorbeasca. Au cautat-o permanent din priviri toti prietenii lor, pana cand adunarea tacuta a parasit capela. La orele pranzului, cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Berceni doi. Imediat dupa familie au intrat un medic si doi asistenti medicali pregatiti sa intervina in caz ca vreunuia dintre participanti i s-ar face rau.

Citeste si: Povestea victimelor lui George, soferul sinucigas care a intrat cu masina pe contrasens. Rudele lor sunt impietrite de durere

Slujba in sine a durat mai putin de o jumatate de ora. Cu capul plecat, prietenii si familia au parasit cimitirul lasand in urma aceeasi dureroasa intrebare: De ce a abandonat lupta si a luat cu el alte vieti? Pentru rudele celor disparuti, nu exista alinare. Procurorii au declansat urmarirea penala in acest caz pentru omor deosebit de grav. Pentru ei este evident ca George Dumitru a intrat intentionat cu masina in celalalt autoturism. Dupa administrarea probelor, anchetatorii vor fi obligati sa decida clasarea cauzei pentru ca suspectul principal e mort. Asta nu impiedica, binenteles, familiile victimelor sa ceara despagubiri in instanta.

Banii ar urma sa fie platiti de familia lui George, pentru ca victimele nu vor fi despagubite de firma care i-a asigurat masina. Asta pentru ca tanarul nu a produs un accident rutier, ci o crima. Ca atare, daca masina a fost folosita ca arma, asigurarea auto obligatorie nu functioneaza. Este una dintre situatiile exceptate de la plata daunelor de catre asigurator.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Septembrie 2014
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed