Crima din Primaverii. Jurnalista Cristina Verona si-a omorat mama, apoi s-a sinucis

×
Codul embed a fost copiat

Cristina Verona si-a omorat mama, iar apoi s-a sinucis, potrivit primelor concluzii ale anchetei incepute dupa gasirea celor doua femei, decedate, in locuinta lor din cartierul Primaverii, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

UPDATE 16:30 Elena Parvulescu, mama Cristinei Verona, a murit, potrivit legistilor, in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica, a spus Diana Sarca.

Potrivit acelorasi concluzii preliminare ale legistilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spanzurare, a spus Diana Sarca.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca acestea sunt rezultatele preliminare ale examenului medicol-legal.
Ipoteza anchetatorilor in prezent este omorul urmat de sinucidere, a mai spus Sarca.

Omorul urmat de sinucidere era una dintre cele trei variante luate in calcul de anchetatori in acest caz.

Citește și
legisti
Fost angajat MApN, gasit dormind in apartament, cu un cadavru pe balcon!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti, dupa ce Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42.

In apartament nu exista urme de efractie nici la usa, nici la ferestre, usa fiind incuiata pe interior cu cheile in butuc. Totodata, nu exista urme de ravasire a locuintei, au declarat, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit medicilor cele doua femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind intr-o stare inaintata de putrefactie, astfel incat pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenta.
Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie.

Doua morti suspecte zguduie unul dintre cele mai luxoase cartiere ale Capitalei, dupa ce doua femei au fost gasite fara viata. Victimele, mama si fiica, erau moarte de cel putin 72 de ore, spun legistii, si au decedat in conditii violente.

La prima vedere, politistii nu avanseaza inca ipoteza crimei, ci merg pe ideea de moarte suspecta, dat fiind faptul ca usa apartamentului din Primaverii, in care locuiau cele doua femei, era incuiata pe dinauntru, au declarat anchetatorii.

Potrivit Gandul, una dintre victime este ziarista Cristina Verona. Ea a fost, pentru o scurta perioada, redactor sef la revista pentru femei Elle Romania si tot pentru o scurta perioada a lucrat si la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relatii Publice. De asemenea, in perioada 2005 - 2007, Verona a fost redactor sef al publicatiei Reader's Digest. Ulterior, ea a fost seful publicatiei Sale & Pepe, editia din Romania, editata de Monden Media Group.

A doua victima este Elena Parvulescu (77 de ani), mama Cristinei, potrivit Mediafax.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Barbatul a sustinut ca si-a gasit sotia decedata. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Acestia au simtit un miros greu de cateva zile si au chemat ambulanta. Medicii nu au putut sa intre, asa ca au solicitat la randul lor pompierii, care au spart usa.

Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.

Una dintre victime, o femeie de aproape 40 de ani, avea multiple plagi taiate pe corp, ea fiind gasita spanzurata de calorifer. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca aceasta femeie sa-si fi pus singura capat zilelor. Cealalta victima a fost gasita intr-o alta camera, cel mai probabil intr-o baie si, potrivit unor surse judiciare, era goala.

Cele trei scenarii ale mortii

Anchetatorii nu au gasit urme de efractie la usa sau la ferestre si nici urme de ravasire a apartamentului. Din acest motiv, sunt luate in calcul trei ipoteze in legatura cu circumstantele decesului:

-► cele doua femei au murit din cauze naturale.
-► una dintre victime, cea mai tanara, s-a sinucis. De altfel, vecinii spun ca avea probleme psihice, fapt nedovedit insa cu documente medicale
-► fiica si-a omorat mama, apoi s-a sinucis.

Potrivit medicilor, cele doua femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind intr-o stare inaintata de putrefactie, astfel incat pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenta.

Cititi si:

Stelistii au plecat in al doilea cantonament cu buzunarele pline! PROMISIUNEA lui Gigi daca vor ajunge in grupele Europa League

Mitica si-a gasit Nasul! CULISELE scandalului "Spaga pentru Titlu"

INTERVIU cu cel mai PROMITATOR jucator de la Academie! S-a antrenat cu Chelsea si Barca si a debutat la Steaua

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Crima de la Piatra Neamt:razboi intre procurorii locali si cei din Capitala
Crima de la Piatra Neamt:razboi intre procurorii locali si cei din Capitala

UPDATE: Si procurorul local a fost dat la o parte din acest caz, dupa ce politistii zonei au fost opriti sa faca investigatia si seful lor a aflat ca va fi cercetat de o echipa a ministrului.

Fost angajat MApN, gasit dormind in apartament, cu un cadavru pe balcon!
Fost angajat MApN, gasit dormind in apartament, cu un cadavru pe balcon!

Crima plina din mister in Capitala, cu un fost angajat al Ministerului Apararii in rolul suspectului principal. Omul recunoaste ca a ucis, dar nu isi mai aduce aminte pe cine, de ce si cand.

Incident sangeros in Capitala. Actorul principal, un bolnav psihic
Incident sangeros in Capitala. Actorul principal, un bolnav psihic

Bolnavul si-a omorit tatal la doar doua zile dupa ce a fost extrenat din spitalul "Alexandru Obregia". I-a zdrobit bietului om capul, apoi s-a prezentat linistit la politie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.