Profesoara, inregistrata cu camera ascunsa in timp ce vorbea urat si tipa la un elev: "Iti mut falca si dintii din gura"

×
Codul embed a fost copiat

Este ancheta la o scoala din judetul Timis, dupa ce mai multi elevi de liceu s-au plans conducerii ca profesoara de limba germana le vorbeste urat si tipa la ei.

Povestea a ajuns si la Inspectoratul Scolar, mai ales dupa ce adolescenii au adus drept proba si o inregistrare audio, din timpul unei ore.

Filmare cu camera ascunsa:

Elev: Eu stiu ce drepturi am.
Profesoara: Ce drepturi ai tu?
Profesoara: Spune-mi! Spune-mi! Eu daca vreau il lovesc si pe tineeee te lovesc

Profesoara: Iti arat ca maine sunt la scoala ca nu are ce sa-mi faca. Ai inteles? Si tu ce stai cu sapca la ora. Ai inteles, ba? Te-am intrebat ai inteles?
Elev: Stati usor ca nu m-ati luat dumneavoastra.
Profesoara: Nu ca stati. In fata mea tu nu iti arati talente. Iti mut falcile si dintii din gura"

Citește și
profesoara care loveste un elev, Tulcea
O profesoara din Tulcea a fost filmata in timp ce lovea un elev. "Te fac vaca pentru ca vaca esti"
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Acest dialog halucinant ar fi avut loc in urma cu doua zile, la ora de limba germana, a clasei a XI-a, de la Liceul teoretic din Periam. Profesoara sustine insa ca ar fi fost provocata sa isi piarda cumpatul.

Profesoara limba germana: A luat telefonul cand eu m-am apropiat l-a aruncat la celalalt din spate, celalalt l-a aruncat in fata. Este adevarat am zbierat si eu dar totul a fost premeditat. Nu, nu am reactionat bine. Dar nu ai voie sa zbieri, sa atingi asta niciodata nu am fost de acord. Spuneti-mi niste elevi de 17 ani ce metode se pot gasi sa le atragi atentia.

Elev: A scos un elev la raspuns si baiatul si-a lasat telefonul in banca. A inceput sa sune telefonul, colegul a luat telefonul a vrut sa il opreasca. Doamna profesoara a sarit peste banci, a impins bancile peste mine cel putin. Am stat in spatele lui. A impins banca, a sarit peste el l-a prins de gat, de fata, l-a plesnit

Elevii s-au dus glont la conducerea scolii si au aratat inregistrarea facuta in timpul orei.

Diana Hojda, director Liceul Teoretic Periam: "Vom lua masurile impuse de lege conform procedurilor in vigoare. Nu avem de ce sa acoperim un astfel de caz. A fost facut public, iar dumneaei va suporta consecintele"

Incidentul a ajuns urgentul si pe masa reprezentantilor inspectoratului scolar.

Francis Halasc, Inspectoratul Scolar Judetean Timis: "In general atunci cand se desfasoara o ancheta de genul acesta noi monitorizam desfasurarea anchetei, cerem sa fim informati in legatura cu sanctiunea care urmeaza a fi data, o vom discuta si cu conducerea unitati de invatamant, dar acestea sunt lucruri care vor urma de acum inainte".

Sanctiunile in astfel de cazuri pot merge pana la excluderea din invatamant.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul
Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul "Hello... Kitty!"

Cazul profesoarei de engleza din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o proba a "excelentei" sistemului de invatamant romanesc. Ce s-a intamplat insa cu "eroina" acestui caz?

O profesoara din Tulcea a fost filmata in timp ce lovea un elev.
O profesoara din Tulcea a fost filmata in timp ce lovea un elev. "Te fac vaca pentru ca vaca esti"

Incident revoltator, la o scoala generala din localitatea Mihail Kogalniceanu, judetul Tulcea. O profesoara de franceza a fost filmata in timp ce lovea un elev de clasa a opta. Imaginile au ajuns rapid pe internet, dar si la conducerea scolii.
 

Profesoara din Tulcea, acuzata ca a lovit un copil in timpul orei, a demisionat. Director:
Profesoara din Tulcea, acuzata ca a lovit un copil in timpul orei, a demisionat. Director: "A recunoscut ca a gresit"

Profesoara din comuna tulceana Stejaru acuzata ca a batut un elev in timpul orei a demisionat miercuri, potrivit directorului scolii generale Stejaru, Alexe Alexe.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.