Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Lamborghini isi promoveaza noul model Gallardo cu imagini de pe Transfagarasan

Lamborghini Gallardo

Lamborghini va promova noul model Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, lansat in aceasta toamna la Salonul de la Frankfurt, prin intermediul mai multor clipuri si imagini realizate in aceasta saptamana pe Transfagarasan.

Producatorul auto a ales Transfagarasanul ca loc de conceptie al spoturilor de reclama, iar la discretia care a insotit filmarile a contribuit faptul ca drumul este inchis pentru circulatie in aceasta perioada.

Masina, care are un motor de 570 CP si poate atinge 100 km/h in doar 3,4 secunde, a fost fotografiata si filmata in aceasta saptamana pe Transfagarasan, urmand ca imaginile sa apara in brosura de prezentare a masinii.

Noul Lamborghini Gallardo va fi produs in serie limitata, de numai 150 de unitati, si va putea fi achizitionat de anul viitor.

Viteza maxima a fost si ea limitata, la 320 km/h.

In septembrie 2009, realizatorii emisiunii auto Top Gear, transmisa de BBC, au ales Transfagarasanul pentru a filma un episod dintr-un turneu mondial de promovare.

Cei trei realizatori ai emisiunii au condus atunci un Lamborghini, un Ferrari si un Aston Martin. Cele peste 800 de serpentine de pe parcurcursul lungimii de 92 de kilometri fac din Transfagarasan cea mai periculoasa, dar si cea mai spectaculoasa sosea din Romania.

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 9 Decembrie 2011
Citeste mai multe despre: Lamborghini Gallardo, Transfagarasan,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed