Grila de programe pregătite pentru această toamnă de ProTV

×
Codul embed a fost copiat

Patru producții în premieră la PRO TV începând din septembrie: Gospodar fără pereche, Pe bune?!, România, jos pălăria! și Fort Boyard.

• Noi sezoane ale emisiunilor Vocea României și Visuri la cheie și ale serialelor Ai noștri și Las Fierbinți

• În această toamnă, PRO TV a pregătit peste 40 de blockbustere, peste 20 de filme în premieră, printre care Avengers: Age of Ultron, Agentul 007 - Spectre, Mechanic 2 și The Amazing Spider-Man 2

În această toamnă, PRO TV a pregătit una dintre cele mai puternice grile de programe din ultimii ani, cu patru emisiuni noi care, începând cu luna septembrie, vor ține toți telespectatorii din România în fața televizoarelor: Gospodar fără pereche, Pe bune?!, România, jos pălăria! și Fort Boyard! Știrile PRO TV, Filmul PRO și producțiile care sunt deja îndrăgite de public, Vocea României, Visuri la cheie, serialele Ai noștri și Las Fierbinți vor continua tradiția specifică fiecărei toamne la PRO TV.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

“Deși vara este, de obicei, o perioadă de concedii, trebuie să recunosc că pentru echipa PRO a reprezentat o adevărată mobilizare de forțe! Sunt foarte mândru de rezultate și le mulțumesc tuturor colegilor care s-au dedicat complet și au făcut tot posibilul ca show-urile pe care le vom lansa în această toamnă să fie la înălțimea așteptărilor tuturor! Aș vrea să mai adaug și că, începând de luni, 28 august, întregul grup PRO va avea un suflu nou, vom fi uniți la nivel de concept, grafică și denumiri. Noi o să dăm startul toamnei cu foarte multe noutăți care sperăm să fie pe placul tuturor românilor!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Știrile PRO TV, în fiecare zi, timp de opt ore și jumătate!
Cu peste 6 milioane de telespectatori în fiecare zi, o cotă de piață record anul acesta, 47.1% pe segmentul publicului comercial, zeci de echipe în direct și opt ore și jumătate de știri pe zi, echipa Știrile Pro TV va continua, de luni până duminică, să informeze toți românii cu cele mai interesante, de actualitate, obiective și bine documentate materiale relevante atât pe plan local, cât și internațional.

În timpul zilei, PRO TV revine cu emisiunile Vorbește lumea, La Măruță și Ce spun românii

În fiecare zi, după Știrile PRO TV, Adela Popescu și Cove revin într-un sezon nou Vorbește lumea, în care sfaturile lifestyle, cei mai interesanți invitați și evenimentele mondene vor fi în centrul atenției.

Anul acesta, La Măruță sărbătorește 10 ani de emisiune, în care Cătălin Măruță a spus mii de povești de viață, a prezentat personalități din întreaga lume, a ajutat zeci de oameni și a adus în fiecare zi divertismentul în casele românilor.

În fiecare zi, de luni până vineri, Cătălin va vorbi despre subiecte de actualitate, familii frumoase, oameni de nota 10, dar și multe alte surprize.

Cabral ne va întreba, din nou, Ce spun românii, într-un sezon în care echipe simpatice se vor confrunta, pentru a afla care sunt cele mai populare răspunsuri la cele mai interesante întrebări.

Distracția pentru întreaga familie este, în continuare, garantată, iar Cabral va face atmosferă, așa cum ne-a obișnuit și până acum.

Cum arată programul PRO TV în prime time, în această toamnă?

Lunea, Anamaria Prodan Reghecampf va spune povestea fiecărui Gospodar fără pereche: așteptările de la femeia pe care o visează alături, aventurile prin care trec gospodarii și pretendentele lor.

Urmează Andi Moisescu, Cosmin Natanticu și Costi Diță, care vor spune Pe bune?!, atunci când vor afla cele mai surprinzătoare răspunsuri la cele mai interesante întrebări.

În fiecare marți, sezonul 12 Las Fierbinți dă năvală cu noi aventuri și noi personaje! Îndrăgiții fierbințeni vor trece, ca de obicei, prin tot felul de situații vitale pentru ei, însă amuzante pentru toți telespectatorii. Continuă Florin Busuioc, împreună cu Tania Popa și Cătălin Neamțu, care ne vor îndemna pe toți să zicem România, jos pălăria!.

În fiecare ediție a emisiunii, vedete îndrăgite vor încerca să demonstreze cât de multe informații știu despre țara noastră, în probe care mai de care mai amuzante.

Emisiunea Visuri la cheie revine cu sezonul patru, în fiecare miercuri! Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi sunt pregătiți să spună Renovarea începe acum!, Mută autocarul! și să schimbe destinele unor oameni greu încercați de viață. Imediat după edițiile Visuri la cheie, românii spun din nou Pe bune?!, într-o nouă ediție plină de umor.

Conform tradiției, în fiecare joi, PRO TV pregătește serialele îndrăgite de români: Las Fierbinți și Ai noștri! Sezonul cu numărul 12 Las Fierbinți vine cu noi răsturnări de situație, dar și cu câteva personaje surpriză, iar sezonul doi al serialului Ai noștri continuă aventurile celor două familii care încearcă să treacă prin toate diferențele de dragul copiilor.

Dacă e vineri, e Vocea României! Maestrul de ceremonii Pavel Bartoș este pregătit să dea startul show-ului, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot se vor lupta aprig pentru a se asigura că echipele lor sunt cele mai puternice! Ne așteaptă un sezon tensionat, plin de emoții, în care doar vocea contează!

Pentru zilele de sâmbătă, PRO TV a pregătit peste 40 de blockbustere și 20 de filme în premieră, printre care se află Avengers: Age of Ultron, Agentul 007 - Spectre, Mechanic 2 și The Amazing Spider-Man 2.

Duminica, telespectatorii vor porni într-o călătorie plină de aventuri până în Franța, la Fort Boyard, show-ul care are deja istorie la PRO TV, în care cele mai interesante vedete din România au trecut prin probe foarte complicate.

Paul Ipate și Octavian Strunilă, gazdele show-ului, au fost pe fază la fiecare probă prin care au trecut celebritățile, printre care se numără și Anna Lesko, Cornel Ilie, Mihaela Rădulescu și Răzvan Fodor.

În fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, PRO TV le oferă tuturor românilor o gamă variată de programe, de la știri obiective și bine documentate până la cele mai spectaculoase emisiuni.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Peste 200.000 de români doreau în 2023 să se angajeze. Țara noastră, în top trei în UE la inactivitatea pe piața muncii
Peste 200.000 de români doreau în 2023 să se angajeze. Țara noastră, în top trei în UE la inactivitatea pe piața muncii

Peste 200.000 de persoane inactive doreau să lucreze anul trecut, dar fie nu căutau de lucru, fie nu erau disponibile să înceapă lucrul, arată datele publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând efecte adverse ale vaccinului anticovid: „durerea este intensă
Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând efecte adverse ale vaccinului anticovid: „durerea este intensă"

Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând producătorii că vaccinul anticovid i-a provocat efecte adverse grave care l-au forțat să-și încheie cariera sportivă. Sunt „bănuieli” exprimate de specialiști în medicină internă.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.