Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Captura de zile mari pentru doi braconieri: un morun de 250 kg. Pestele valoreaza cat o masina noua

61259553
Embed:

Cei doi tineri, care-l carau intr-o barca, au fost vazuti de o patrula a Politiei de Frontiera. Pestele, o femela, care valoreaza peste 11.000 de euro, inca traia. Daca o sa-si revina, va fi eliberat.

Cei doi tineri sustin ca au prins morunul din intamplare si ca nu aveau de gand sa-l vanda, ci doar sa-l aduca la mal si sa-l elibereze.

Pestele a fost ranit cu o cange in timpul capturarii, cand cei doi au incercat sa-l traga in barca. Se estimeaza ca femela are peste 40 de kg de icre negre.

Pe piata neagra, un kilogram de caviar se vinde cu 1.000 de lei, iar carnea de sturion cu 60 de lei kilogramul. La aceasta specie protejata, pescuitul este strict interzis.

Tinerii sunt cercetati in libertate pentru braconaj si risca o amenda serioasa. Barca si uneltele de pescuit le-au fost confiscate.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Ianuarie 2013
  • 2 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Dunare, morun, pescar,

Comentarii(2)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799976
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed