Ce se ascunde in spatele succesului Alexandrei Stan: "Nu stiu cati bani am de luat pe cat am cantat"

×
Codul embed a fost copiat

Numele Alexandrei Stan este sinonim si cu o afacere internationala de milioane de euro. In ultimii 3 ani, cantareata a sustinut concerte in zeci de tari. Iar piesele sale au stat saptamani intregi pe primul loc in topurile americane.

2011 a fost apogeul carierei Alexandrei Stan. A sustinut concerte in lumea intreaga, a acordat interviuri peste interviuri in presa straina, a avut o nominalizare la premiile MTV pentru cel mai bun artist european, a fost coperta FHM din Marea Britanie si, cea mai importanta realizare,: a stat 6 saptamani in fruntea topului american Billboard. Suna pompos, dar acest record a fost atins de cantarete ca Madonna sau Lady Gaga.

Mr. Saxobeat, cea mai cunoscuta piesa a Alexandrei, s-a vandut in peste un milion de exemplare in lumea intreaga.

In prezent, melodia are 191 de milioane de vizualizari pe Youtube, la fel ca hiturile Rihannei sau ale lui Beyonce. Artista a sustinut in ultimii 3 ani zeci de spectacole. Pentru unul singur incasarile erau de cel putin 40.000 de euro.

Cei mai multi bani s-au dus catre cei doi manageri ai artistei - Marcel Prodan si Andrei Nemirschi. Ei au compus si au produs piesele si tot ei detin drepturile de autor.

Citește și
Alexandra Stan
Alexandra Stan: "Imi este frica acum, dupa ce am spus ce s-a intamplat in fata tuturor"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Tatal artistei i-a fost o perioada tour-manager si spune ca a fost indepartat de cei doi din echipa, pentru ca punea prea multe intrebari: "Am fost indepartat pentru ca am discutat cu ei partea financiara si toata cele".

Alexandra sustine ca in ultimele 6 luni nu a mai primit bani de la Marcel Prodan si de aici a pornit si cearta de acum doua zile:
"Va dati seama ca am si eu nevoie de bani. De atatea luni eu n-am mai primit nimic. A trebuit sa fac investitii pe propria piele. Sa imi cumpar singura haine si costumatii pentru ca ei nu mai vroiau sa imi cumpere nimic mie. E dreptul meu pana la urma. Eu muncesc pentru banii astia si pierd noptile. Cred ca si colegii mei care muncesc acelasi lucru stiu ce inseamna sa pierzi timpul si noptile printre toti oamenii si bautura si distractie si te duci si muncesti si toti trag de tine si sa calatoresti non-stop. Si cand vine vorba sa ceri banii, sa fii batut pentru lucrul asta", a declarat Alexandra Stan.

Cantareata va trebui sa isi rezolve si situatia conturilor de socializare. Pe Facebook are 2,5 milioane de sustinatori. Este a doua pagina ca numar de fani din Romania, dupa cea a Innei si reprezinta o alta sursa importanta de venit si de promovare.

Planurile de viitor sunt deocamdata incerte. In urma bataii artista a fost nevoita sa isi anuleze un concert programat chiar astazi la Palma de Mallorca.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Declaratia Alexandrei Stan care a luat prin surprindere pe toata lumea:
Declaratia Alexandrei Stan care a luat prin surprindere pe toata lumea: "Il iert pe Marcel Prodan"

Invitata in direct la emisiunea Happy Hour de marti, 18 iunie, Alexandra Stan a facut o declaratie care a luat prin surprindere pe toata lumea: "Il iert pe Marcel Prodan".

Alexandra Stan:
Alexandra Stan: "Imi este frica acum, dupa ce am spus ce s-a intamplat in fata tuturor"

Avocata artistei Alexandra Stan a depus plangere impotriva managerului Marcel Prodan, iar din acest moment se implica in caz politistii si procurorii. Asadar, cel acuzat va trebui sa raspunda la intrebarile anchetatorilor.

Alexandra Stan a depus o plangere pentru santaj:
Alexandra Stan a depus o plangere pentru santaj: "Nu dau inapoi". Prodan risca 6 ani de inchisoare

Alexandra Stan si-a invins fricile si este gata sa lupte in instanta cu cel care, din iubit si impresar, s-a transformat intr-un tartor.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.