Clamparu, cel mai mare traficant de femei din lume, in fata judecatorilor. Ce a declarat presei

Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 05:39
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2012 18:13
Categorie: Actualitate

A inceput procesul lui Ion Clamparu, unul dintre cei mai temuti traficanti de carne vie. Mafiotul, supranumit "Cap de Porc", a ajuns marti in catuse in fata judecatorilor "Tribunalului Provincial'' din Madrid.

Procurorii cer ca individul sa ramana dupa gratii 28 de ani. Ei il acuza ca a pus pe picioare o organizatie criminala care a exploatat sexual sute de femei, multe dintre ele romance.

Cunoscut drept genul de tip violent, Ioan Clamparu a fost dus in catuse la Tribunalul din Madrid. Insotit de doi politisti, Interlopul ar fi declarat ca s-a predat de buna voie.

Pana in ultima clipa, Clamparu a crezut ca va scapa. El si-a exprimat parerile savurand un sandivs in fata jurnalistilor spanioli.

"Asa cum traiam, eu traiam rau. Pana la un punct, acum 7 ani, cand mi-am dat seama ca e important sa fiu alaturi de copiii mei. Nu ma puteam hotari unde sa ma predau. Am zis ca vreau la Madrid. Aici nu ma pot condamna, nu sunt vinovat", a spus Clamparu.

Clamparu risca acum 28 de ani de inchisoare pentru ca a chinuit sute de tinere de pe urma carora ar fi castigat milioane de euro. Imperiul de crima organizata a lui Clamparu era incredibil de bine organizat in Casa de Campo din Madrid.

Niciuna dintre victimele nu a avut curajul sa mearga la politie. Femeile erau pur si simplu terorizate.

"Cap de porc nu are mila si nici scrupule. Politia il acuza ca este cel mai mare traficant de femei din lume, cel mai violent. Intai le bate, apoi le pune sa plateasca", au spus jurnalistii spanioli.

Cele mai multe se impacasera cu situatia. Toate acestea s-au terminat spera ibericii. Indiferent de ce va decide instanta din Spania, pe Clamparu il asteapta si pedeapsa din Romania. Inca, 13 ani de puscarie.

Cel mai cautat fugar. Cum si-a construit Ion Clamparu, alias

Cel mai cautat fugar. Cum si-a construit Ion Clamparu, alias "Cap de Porc", imperiul de milioane

soferiță A1

A pretins că se simte rău, pe A1. Ce a făcut femeia când un șofer a oprit să o ajute

Şeful Tarom: ”Nu voi demisiona, pentru că nu am de ce”

15 refugiați din Irak şi Afganistan prinşi în Arad. Cum încercau să treacă frontiera

crima

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă