Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Basescu, despre capturarea lui Ghita: "Il credeam mai instruit. Nu m-am gandit ca bantuie prin Europa ca voda prin loboda"

Traian Basescu

Traian Basescu a intrat vineri dimineata in direct la Romania TV, post controlat de Sebastian Ghita, si a sustinut ca exista un semn de intrebare asupra faptului ca fostul deputat "a fost prins atat de usor si atat de aproape".

"Primul semn de intrebare pe care mi-l ridica este legat de faptul ca a fost prins atat de usor si atat de aproape. Eu am fost relativ sceptic ca autoritatile romane vor da de el foarte repede, uite ca au dat si asta e un lucru bun. Cand a fugit am criticat Ministerul de Interne, acum trebuie sa il felicitam. Cu poza asta nu l-as fi recunoscut pentru nimic in lume", a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

Mai mult, fostul presedinte al Romaniei a precizat ca a fost o greseala faptul ca fratele lui Sebastian Ghita a mers la el.

"Este o greseala, acelasi tip de greseala pe care l-a facut Vantu cu Popa in Indonezia cand tineau legatura pe telefoane. Faptul ca fratele lui s-a dus sa se intalneasca cu Ghita a fost eroarea fatala, pentru ca toti din anturajul lui Ghita erau supravegheati. Daca voia sa se lase prins pur si simplu venea, nu era nevoie sa mai stea si prin beciuri pe la Belgrad. Cred ca a fost un lant de imprudente ale lui Ghita. Il credeam mult mai atent, mult mai instruit. Nu m-am gandit niciodata ca bantuie prin Europa ca voda prin loboda. Mi se pare ca a fost copil. Mai ales sa se intalneasca si cu fratele, a fost fatala", a spus Basescu.

"Toti ne-am fi dorit ca Ghita sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara, autoritatile romane au obligatia sa ii creeze conditii sa vorbeasca", a mai spus Basescu.

 

Sursa: romaniatv.net, Data publicarii: 14 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: traian basesuc, sebastian ghita, belgrad,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed