Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

85 de persoane din Prahova, audiate pentru furt ilegal de lemne

Embed:

20 de hectare de padure au fost rase de pe fata pamantului in numai o jumatate de an. Dezastrul s-a produs in judetul Prahova, unde hotii de lemn si-au desfasurat activitatea nestingheriti ziua in amiaza mare.

Ce nu stiau ei este ca erau urmariti si filmati de cinci luni de politisti. Joi dimineata a avut loc asaltul final. 85 de oameni, suspectati ca au furat padurea, au fost condusi de politisti la audieri.

Romania, te iubesc! Dezastrul din Maramures: hotii trag in tot ce misca

Vreme de cinci luni, in padurile de pe langa Cerasu s-au strecurat si anchetatorii. Hotii de lemne n-au banuit nimic, si-au vazut linistiti de treaba: unii mai modest cu caruta sau camioneta; altii mai organizati cu tractoare si utilaje speciale.

Romania, te iubesc! Procuratorul de padure = relatii, influenta si tupeu

Joi dimineata anchetatorii au descins in 100 de gospodarii, unde au gasit zeci de metri cubi de lemn furat si toate ustensilele.

85 de localnici au fost dusi la audieri.

Anchetatorii spun ca hotii erau organizati in 12 grupari care in doar sase luni au taiat ilegal 20 de hectare de padure.

Romania, te iubesc! Padurile sunt macelarite ilegal sub nasul autoritatilor

In mai multe randuri in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc", corespondentul Pro Tv Alex Dima a prezentat situatia de-a dreptul dramatica din padurile noastre.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Mai 2011
Citeste mai multe despre: defrisari, paduri, Romania te iubesc,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed