Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tartar de ton rosu si medalion de cerb. Cum s-au pregatit restaurantele si cluburile pentru Revelion

Embed:

In stituatia, in care nu sunteti mari amatori de munte ori de excursii in strainatate, nu disperati. De Revelion, cluburile si restaurantele din marile orase va promit divertisment, invitati surpriza si meniuri sofisticate.

Aproape ca nu exista local in care sa nu fie organizata petrecerea pentru ultima noapte a lui 2012. In functie de gust puteti sa beti sampanie alaturi de animatoare imbracate sumar sau de un ansamblu folcloric.

Cu trei zile inainte de cea mai mare petrecere din an, intr-un  restaurant din capitala totul e pus la punct. Patronii le-au pregatit celor 1200 de invitati foarte multe surprize, insa stiu ca distractia trece si prin stomac.

Pe mese vor ajunge si tartare-ul de ton rosu, caviarul de vinete sau medalionul de cerb. Iar bauturile si programul artistic intra in cei 550 de lei de persoana.

Tot pe un meniu extravagant si bautura la discretie mizeaza si proprietarii acestui lounge. Bucatarii promit un bufet suedez in stil mediteranean cu peste, fructe de mare si salate exotice. Pret de persoana - 350 de lei. Poate tocmai de asta toate cele 150 de locuri sunt deja ocupate.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Decembrie 2012
Citeste mai multe despre: Anul Nou, Revelion, turism, cazare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed