Tartar de ton rosu si medalion de cerb. Cum s-au pregatit restaurantele si cluburile pentru Revelion

Ultimul update: Luni 31 Decembrie 2012 01:15
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2012 18:45
Categorie: Social

In stituatia, in care nu sunteti mari amatori de munte ori de excursii in strainatate, nu disperati. De Revelion, cluburile si restaurantele din marile orase va promit divertisment, invitati surpriza si meniuri sofisticate.

Aproape ca nu exista local in care sa nu fie organizata petrecerea pentru ultima noapte a lui 2012. In functie de gust puteti sa beti sampanie alaturi de animatoare imbracate sumar sau de un ansamblu folcloric.

Cu trei zile inainte de cea mai mare petrecere din an, intr-un  restaurant din capitala totul e pus la punct. Patronii le-au pregatit celor 1200 de invitati foarte multe surprize, insa stiu ca distractia trece si prin stomac.

Pe mese vor ajunge si tartare-ul de ton rosu, caviarul de vinete sau medalionul de cerb. Iar bauturile si programul artistic intra in cei 550 de lei de persoana.

Tot pe un meniu extravagant si bautura la discretie mizeaza si proprietarii acestui lounge. Bucatarii promit un bufet suedez in stil mediteranean cu peste, fructe de mare si salate exotice. Pret de persoana - 350 de lei. Poate tocmai de asta toate cele 150 de locuri sunt deja ocupate.

obiceiuri

Ziua cânepii, sărbătorită într-un sat din Albă. Cum se fac costumele tradiţionale

Avram Iancu continuă aventura de a străbate înot Dunărea de la izvor la vărsare

De nu a fost restaurat Muzeul ”George Enescu”, deși statul a primt 7 mil. euro de la BE

pește afumat

Novacul afumat din Ţară Bârsei face profit după certificarea europeană. Recomandarea bucătarului

Noul sediu al Serviciului de Paşapoarte, din mall-ul Plaza România, va fi deschis de luni, de la ora 8.30

"Clientul misterios", modalitatea patronilor de a-şi verifica angajaţii