Tu esti Inspectorul Vacanta. Nu-i lasa sa te pacaleasca pe banii tai. Arata neregulile din turism

×
Codul embed a fost copiat

ProTV va invita sa fiti "inspectorul vacanta". De astazi, Stirile ProTV demareaza o noua campanie: "Inspectorul Vacanta", care isi propune sa arate si sa rezolve problemele din turismul romanesc.

Scoatem la lumina situatiile neplacute din hoteluri, de la terase si restaurante, serviciile de proasta calitate si lipsurile din domeniu.

Asadar, ne puteti semnala rapid orice va strica vacanta, puteti trimite reclamatii, fotografii si filmari pe Stirileprotv.ro, iar noi vom verifica fiecare caz in parte.

Sesizati-ne problemele si nu va fi in zadar, veti deveni partenerii Stirilor ProTV in campania prin care dorim sa ridicam calitatea serviciilor din turism.

Conditiile proaste si serviciile de mantuiala ti-au dat peste cap vacanta, ai fost pacalit de oferta de la agentia de turism sau de pe internet, ai simtit ca sesizand o astfel de problema te lupti cu morile de vant?

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

De astazi PRO TV iti va fi partener in solutionarea oricarei situatii neplacute din turism. Inspectam cazarea in hoteluri si pensiuni, vom merge in statiuni in voga sau in pensiunile de la sat, vom fi atenti cum sunt tratati clientii in restaurante, terase si cluburi.

Romanii pot semnala daca simt ca platesc mult pe servicii proaste sau daca descopera localuri neautorizate. Vrem sa aflam despre orice problema care va afecteaza vacanta. Vom verifica fiecare sesizare privind conditiile dintr-un hotel sau din jurul lui.

Si la munte si la mare, ne puteti spune unde ati descoperit ca mancarea este proasta, ori camerele de hotel sunt ca vai de ele, unde ati gasit plaje murdare si scumpe, dar si bucatarii cu probleme. Orice situatie privind comportamentul unor angajati din turism si alimentatie, dar si refuzul inspectorilor de a raspunde la reclamatii pot deveni un caz pentru Stirile PROTV. Turistii nu trebuie sa fie pacaliti, pentru ca se pacalesc pe banii lor.

Vom verifica seriozitatea ofertelor de la agentiile de turism si le vom cere autoritatilor sa isi faca treaba. Vom pretinde strategii si solutii din partea tuturor responsabililor implicati.

Stirile PROTV si Emisiunea Romania Te Iubesc v-au dezvaluit in numeroase randuri modul in care unii hotelieri inteleg sa faca turism. Prestatorii de servicii nu se tem de reclamatii, de clienti, de autoritati.

Vrem sa ridicam calitatea serviciilor din turism, dar si nivelul de asteptare al turistilor. Inspectorul vacanta poate fi orice telespectator care in acest fel se transforma in partener la aceasta campanie.

Fiti "Inspectorul vacanta", sesizati-ne in scris pe adresa de mail [email protected], fotografiati, filmati neregulile si trimiteti-le online, pe Facebook, Twitter si Google+, la comentarii sau prin sectiunea Fii Reporter de pe aplicatia iOS a Stirilor ProTV.

Intrati pe site si lasati-ne reclamatiile, impreuna vom rezolva problema. Oricine poate fi vara acesta inspector, pentru ca este momentul sa cereti servicii de calitate pentru banii pe care ii platiti! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Imaginile care ne trag in jos cu 15 ani si ne fac de rusine in fata strainilor.
Imaginile care ne trag in jos cu 15 ani si ne fac de rusine in fata strainilor. "Sincer, nu credeam ca mai exista in Romania"

Punem punct campaniei ''Inspectorul Vacanta''. Iar concluzia ne lasa un gust amar. Degeaba avem locuri frumoase, daca ne batem joc de ele.

In urma cu un secol era pe lista locurilor cu cel mai curat aer din Europa. Starea deplorabila in care au ajuns Baile Govora
In urma cu un secol era pe lista locurilor cu cel mai curat aer din Europa. Starea deplorabila in care au ajuns Baile Govora

"Inspectorul Vacanta" merge si la Baile Govora, oraselul care in secolul XIX era numit "doctorul Romaniei".

Incercarile unei vacante in Eforie Nord. Hoteluri in paragina si drum cu
Incercarile unei vacante in Eforie Nord. Hoteluri in paragina si drum cu "capcane" pana la plaja: "Parca e muntele Golgota"

Surprizele se tin lant pe litoral si la final de sezon. Turistii se plang in continuare de conditiile proaste din unele hoteluri de mizerie, dar si de felul in care arata statiunile de la Marea Neagra.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.