Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie

×
Codul embed a fost copiat

Vineri, 21 februarie, de la 20:30, in cea de-a doua editie “Romanii au talent”, Andra traieste clipe de groaza pe care nu le va putea uita prea curand.

23:10 Trupa Angels prezinta un numar cu fachiri, care o baga pe Andra in sperieti. Momentul in care unul din barbati incepe sa inghita sticla, la propriu, este unul la fel de tensionat. La final, fachirul terorizeaza sala cu un numar cu serpi, dar primeste trei de “da” din partea juriului. Andra nu este insa sigura ca va mai rezista inca o data in fata unui astfel de show.

Vezi AICI toate clipurile din aceasta editie a emisiunii.

23:07 Cateva minute mai tarziu, vine randul lui Smiley sa fie in centrul atentiei. Acesta este intins pe o masa de masaj si folosit pe post de recuzita.

Citește și
Stefan Popescu
Fane Mississippi Delta Blues, soferul de basculanta care a cucerit publicul la Romanii au talent. Povestea lui Stefan Popescu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

23:00 Valentin, de profesie cascador, a martusit ca a venit cu calul la emisiune din... plictiseala. A urmat o lectie de calarie amuzanta. Armasarul a intrat si el in joc si “s-a dat lovit”, asezandu-se pe podea. “Incercati cu respiratie gura la gura!”, a sugerat Mihai Petre, iar cascadorul si asistentul sau s-au conformat. Pavel Bartos si-a luat si el inima in dinti si a urcat, pentru cateva momente, in sa.

22:45 Bucuresteanca Iancu Nicoleta Adina, de 27 de ani, impresioneaza cu numarul sau de acrobatie. A trecut mai departe cu trei de "da".

22:35 Domnul Ion Carnu, din Constanta, are 73 de ani si spune ca “produce inventii non-stop” si a facut furori la Paris cu acestea. “Fac inventii si salvez Romania. Eu cand apar in spectacol, lesina sala. Sa-mi arate pe unul care are un program mai bun ca al meu. Cred ca sunt cel mai destept om din tara”, a declarat domnul Carnu, care a venit cu cele 33 de medalii castigate pana acum, purtate toate in piept, cu mandrie. Pensionarul a incheiat apoteotic, cu o melodie interpretata la acordeon. “De ce nu vreti sa ascultati Lambada?!” s-a aratat acesta surprins.

22:30 Trupa Qui Peut (“care poate”) au adus-o in platou pe Tanti Aneta, o papusa manuita cu... talent. “Sprintara, baba!”, a fost de parere Smiley, cand papusa a prins viata pe o melodie populara. “M-am uitat si m-am bucurat ca un copil”, a spus si Andi.

22:18 Bogdan, Razvan si Sorin prezinta un numar de “pahare sportive”. Toti trei dau dovada de o dexteritate incredibila. “Interesanta traznaie”, a comentat Andi Moisescu, care a avut votul decisiv si i-a trimis pe acestia mai departe, in etapa urmatoare.

22:05 Spectacolul continua. Avem parte de la dansuri sincron, pe sarma, la tamplari care imita sunetul utilajelor de prelucrare a lemnului. Apoi, un bucatar a vrut sa impresioneze papilele gustative ale juriului, preparand o... "super-shaworma". Chiar daca nu toti au trecut mai departe, concurentii raman optimisti si se gandesc deja la editiile viitoare cand, spera ei, “inevitabil va fi bine”.

21:50 Maricica Ladaru, de profesie logoped la o scoala speciala din Bucuresti, a inventat “papusa-logoped”, cu ajutorul careia vrea sa ii ajute pe copiii cu probleme de dictie sa pronunte mai usor cuvintele. Aceasta a crescut la o casa de copii si spune ca a venit la emisiune ca sa demonstreze ca si cei abandonati de parinti pot reusi multe in viata si le pot depasi asteptarile celor din jur.

21:41 Doi barbati din Iasi au venit sa arate ca pot sparge nucile cu pumnul. “Cand avem emotii, bem cate un litru de vin si gata!, s-au dus emotiile”, au marturisit acestia. "Stimati domni, a fost jalnic", a conchis Mihai Petre.

21:35 Numarul de dans al lui Octavian Stoica, cu elemente acrobatice, pe acordurile melodiei Wish you were here, i-a adus acestuia trei de Da si ropote de aplauze. “Imi doresc sa te vad cat mai departe in acest concurs. Regulamentul s-a schimbat si putem sa te trimitem acum direct in semifinala”, i-a spus Andra. "Eu il vreau departe pe baiatul asta", a spus si Mihai Petre.

21:22 Isi face aparitia “femeia-desert”, care isi dedica numarul de striptease tot lui Mihai Petre. Juratul se lasa insa mai greu... convins.

21:20 Ansamblul muzical Datina Strabuna, format din doamne cu varsta intre 55 si 75 de ani, a venit la Bucuresti “special pentru Mihai Petre”.


21:15 A fost momentul in care juriul a avut ocazia sa isi etaleze cunostintele de limba rusa, inaintea unui numar de dans si contorsionism. Concurenta a reusit inclusiv sa incapa intr-un cub de dimensiuni foarte mici.

21:07 Teodor Rusu, de 23 de ani, a venit sa cante si sa incante. Timbrul sau a fost pe placul Andrei, iar notele inalte atinse la final i-au asigurat trecerea in etapa urmatoare a show-ului.

21:02 In platou isi face aparitia nimeni altul decat... Robocop.

21:00 O intrare spectaculoasa a avut si un concurent care a mai participat la o editie trecuta a show-ului.
Ai cantat cu o doamna: Tu cantai foarte rau si ea canta un pic mai bine”, si-a amintit Mihai Petre. Acesta a apasat si de data asta primul pe X-ul care descalifica, dar parerea lui a fost impartasita si de Andra si Andi.

20:50 Cornelia Condeescu si iubitul ei vor sa transmita un mesaj si sa ajute astfel copiii supraponderali, pe care spera sa ii determine sa faca mai multa miscare. Numarul celor doi a inceput cu un dans neobisnuit... pe benzi de alergare. Pavel Bartos a incercat si el sa reproduca o parte dintre miscari, dar fara prea mare succes. Cornelia si iubitul ei merg insa in etapa urmatoare.

20:44 O dansatoare a incercat sa impresioneze publicul cu o Anaconda infasurata in jurul gatului, in timp ce se unduia pe ritmuri orientale. Femeia a recunoscut chiar ca sarpele ar putea oricand sa o sugrume, dar pentru cei trei jurati nu a fost suficient. “Expresia ta este moartea pasiunii”, i-a spus Mihai Petre.

20:41 O femeie a incercat sa interpreteze melodia Cleopatrei Stratan – “Ghita”, dar spune ca nu a avut timp sa se pregateasca suficient pentru numar. Juriul a respins-o.

20:35 Marian Almasanu, din Galati, comentatator sportiv, a dorit sa ii aduca un omagiu lui Gica Hagi. In ciuda energiei sale, barbatul nu a trecut in etapa urmatoare. “Bravo, Hagi, ca ai existat in fotbalul romanesc!”, a strigat, la final, Marian Almasanu.

20:30 A inceput Romanii au talent, sezonul 4, cea de a doua editie. Marele premiu in acest sezon este de 120.000 de euro.

Romanii au talent, sezonul 4

Membra juriului "Romanii au talent" este din nou luata in vizor de unul dintre concurenti, dupa ce saptamana trecuta i-a fost dedicat un numar incendiar de striptease.

Romanii au talent, sezonul 4. Cele mai tari momente din prima editie a preselectiilor

Daca in prima editie a super-show-ului, Pavel o indemna pe cantareata “Mai respira!”, dupa ce Emanuel Flesner s-a dezbracat pe pupitru, in fata ei, vinerea aceasta, Andrei i se va opri respiratia cand va fi pusa fata in fata cu unul dintre cele mai negre cosmaruri ale sale: serpii.

Unul dintre concurenti se va folosi de un anaconda urias in numarul sau, iar Andra va fi de-a dreptul ingrozita cand acesta se va apropia de pupitrul juriului, cu reptila incolacita in jurul gatului sau.

Cum se va termina prestatia concurentului si daca va reusi sa ii impresioneze pe cei trei jurati, nu doar sa le dea fiori pe sira spinarii, ramane de vazut vineri seara, de la 20:30, la Pro Tv, cand eroii se intorc la “Romanii au talent”.


 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Ce face Andi Moisescu intre aparitiile de la Romanii au talent. Cum i-a facut pe 13.000 de oameni sa rada
Ce face Andi Moisescu intre aparitiile de la Romanii au talent. Cum i-a facut pe 13.000 de oameni sa rada

Se stie ca realizatorul TV Andi Moisescu, unul din membrii juriului la emisiunea Romanii au talent, este mereu pus pe glume.

Fane Mississippi Delta Blues, soferul de basculanta care a cucerit publicul la Romanii au talent. Povestea lui Stefan Popescu
Fane Mississippi Delta Blues, soferul de basculanta care a cucerit publicul la Romanii au talent. Povestea lui Stefan Popescu

Stefan Popescu, 56 de ani, din comuna Sisesti, judetul Mehedinti, a fost unul din concurentii care a electrizat publicul si a starnit admiratia publicului la Romanii au talent, sezonul 4, prima editie de preselectii.

Romanii au talent, sezonul 4. Catalin Mihalache, favoritul lui Pavel Bartos pentru finala.
Romanii au talent, sezonul 4. Catalin Mihalache, favoritul lui Pavel Bartos pentru finala. "Este incredibil ce poate sa faca"

Mihalache Catalin, din judetul Olt, a venit la emisiune sa-si testeze talentul. "Oamenii din sat nu cred ca-s talentat", a spus el.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.