Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

ROMANII AU TALENT. Sebastian Ciobanu revine cu "Drumurile noastre POATE" in fata celor trei jurati

61284273
Embed:

Unul dintre cele mai amuzante cupluri revine la "Romanii au Talent". E drept, umorul lor e de cele mai multe ori involuntar.

Mihaela Badiu e o cunostinta mai veche. A fost anul trecut alaturi de prietenul/sotul ei care a tinut mortis sa-i masacreze muzica lui Dan Spataru. "Vreau singura, nu mai pot cu el. Mai degraba stau singura decat cu unul ca asta" se plange femeia.

Si, cand credeati ca nu se poate mai mult de-atat, femeia a anuntat ca va canta o melodie de-a ... Nicoletei Guta. 3 de NU din fericire si momentul s-a terminat, ce-i drept cu lacrimi in ochi pentru concurenta.

N-a fost insa sfarsitul serii.

Sebastian Ciobanu a revenit cu "Drumurile noastre toate", la fel ca anul trecut. Tremurand tot, dar cu caietul de versuri "pentru nunti" la purtator, Sebastian a reusit sa prelungeasca agonia publicului. Doar Smiley si Pavel Bartos au mai salvat momentul. "Are ceva el" a glumit Andi Moisescu.

Sebastian poate sa mai incerce, dar la anul.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2013
  • 2 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Romanii au talent, Sebastian Ciobanu,

Comentarii(2)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61797608
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed