ROMANII AU TALENT, semifinala 4: cele mai spectaculoase momente. Cine sunt finalistii

romanii au talent

Spectacol total si la cea de-a patra semifinala de la "Romanii au talent": una completa, din care nu au lipsit dansurile, acrobatiile, vocile puternice, pictura si magia.


Concurentii au dat tot ce au avut mai bun ca sa aiba sansa unei noi evolutii pe 10 mai, la marea finala.

Bogdan Olteanu a reusit sa tina sala si juriul in suspans pe parcursul numarului sau. A pictat portretul artistului Ray Charles, dar nimeni nu a reusit sa ghiceasca decat la final rezultatul.

Mircea Palamari, un student de 19 ani din Chisinau, a reusit sa ridice juriul in picioare cu talentul sau nemaipomenit la dans. Ambii concurenti au ajuns in finala. Pentru al treilea loc finalist s-a dat o lupta stransa. Castigatoare a fost trupa de instrumentisti Classic Beat Orchestra.


EMISIUNEA POATE FI URMARITA INTEGRAL PE VOYO.RO

Citește și
Gimnis
ROMANII AU TALENT, a treia semifinala. Tinerii de la Gimnis, un model pentru copiii din Romania
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”


Vineri, 26 aprilie, a patra semifinala "Romanii au talent"


12.16: Primul finalist al serii este pictorul Bogdan Olteanu. Tanarul dansator Mircea Palamari merge si el in ultimul act de la "Romanii au Talent".  Andrei Andronachi si Classic Beat Orchestra s-au batut pentru ultimul loc al serii in finala. Andra si Andi Moisescu au ales Classic Beat Orchestra pentru marea finala.

12.50: Inainte de anuntarea finalistilor, Inna a cantat LIVE la "Romanii au Talent".



23.30:
S-a dat start vot la "Romanii au talent", semifinala 4.

23.30: Reactia juriului

Mihai: "Esti foarte bun. Cred ca ai sansa sa castigi concursul asta, daca faci un numar bun in finala. Esti pe primul loc pentru mine."

Andi: "Esti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut in cele 3 sezoane."

Andra: "Ma declar fana ta si as fi dezamagita sa nu fii in finala."

23.25: Mircea Palamari a impresionat din nou cu un numar de dans interpretativ, incheind semifinala din aceasta seara. In varsta de 19 ani, Mircea a ridicat juriul in picioare. CLICK AICI PENTRU VIDEO!



23.10:
Reactia Juriului

Andra: "M-ai distrat. M-am simtit bine. Bravo!"

Mihai: "Atuul tau e ca esti super haios. Esti fermecator. Esti un personaj. Reusesti sa creezi o atmosfera placuta destinsa."

Andi: "Marele tau talent este felul in care ne prezinti trucurile, nu in care le executi."

23.03: Magicianul in varsta de 29 de ani, Andrei Andronachi a adus cateva numere de magie cu o moneda si cu o sticla de vin. Spectacolul pe care l-a aratat la "Romanii au talent" a fost cu totul special, tanarul proiectant oferind juriului cate un pahar de suc scos din ... maneca. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

23.00:

Reactia Juriului:

Mihai: "Este cel mai bun numar de parkour vazut pana acum. Ati impresionat. Este numarul meu favorit din semifinala asta de pana acum. Va vreau in finala."

Andra: "Voi chiar zburati."

Andi: "Problemele voastre sunt de la picioare, nu de la cap. Sunteti senzationali."

22.55: Trupa care sfideaza gravitatia - Zburatorii - a oferit un nou moment de spectacol si tensiune. Tinerii de 22 de ani din Timisoara s-au aruncat de la inaltime de pe diverse obstacole aduse in platou. CLICK AICI PENTRU VIDEO!



22.40:
Reactia Juriului:

Mihai: "Imi place de voi, insa nu sunteti omogeni. Sunteti dansatori buni, insa nu formati o trupa adevarata. Dansati bine, insa momentul nu mi s-a parut inchegat."

Andi: "Mi-a placut momentul cu belly dance."

22.35: Trupa de dans The Haters a reusit sa imparta parerile juriului cu numarul lor artistic: Andra a fost de partea lor, insa Mihai Petre i-a criticat.

22.30: Reactia Juriului:

Andi: "Este senzational si nu ma mira ca este campion national."

Andra: "Este cel mai mare campion al Romaniei la cascadorii cu bicicleta."

Mihai: "Performanta adevarata inseamna munca si talent impreuna iar tu esti dovada vie."

22.25: Specialistul bike-trial din Sfantu Gheorghe, Orban-Barra Gabor a oferit un numar inedit de cascadorii. A sarit peste tot felul de obstacole si a 'dansat' pe bicicleta sarind peste o tanara intinsa pe podea. "Daca au fost femei insarcinate inainte de a vedea numarul, acum au nascut" a glumit Pavel Bartos. CLICK AICI PENTRU VIDEO!



22.15:
Reactia Juriului:

Andi: "Sunt cucerit de-a dreptul. M-ati surprins din nou. Ce mi se pare senzational este ca desi stim ce faceti, reusiti sa ne surprindeti. Nu stiam ce o sa iasa. L-ati pictat invers."

Andra: "Am ramas fara cuvinte. Este magic."

Mihai: "Sunteti foarte talentat. Este o sclipire de geniu in crearea numarului."

22.10: Bogdan Olteanu a pictat cu negru pe negru in timp ce era insotit pe scena de o trupa de dansatori. Abia cand a terminat si a aruncat cu un praf auriu s-a definitivat tot portretul lui Ray Charles. Iar publicul a sarit in aer, pentru ca reusita contra-timp era realmente superba. "Nu ma asteptam la asta" a fost reactia Andrei. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

22.05:

Reactia Juriului:

Mihai: "Momentul vostru a fost prea scurt pentru ca a fost intens. Sunteti plini de energie. Ati facut spectacol."

Andra: "Vin si platesc bilet sa va vad, daca aveti spectacol. Sunteti extraordinari."

22.02: Colectivul Fantezia din Chisinau a ridicat sala in picioare cu numarul lor. Trupa de moldoveni a facut spectacol de dans si de lumini, cantand la cunoscutele lor instrumente. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

21.45:

Reactia Juriului

Andi: "Cred in talentul tau. I-ai imitat perfect pe Becali si Piersic."

Mihai: "Mi-a placut momentul tau. Esti haios. Nu ma asteptam sa rezisti. Unele personaje iti ies mai bine, altele mai putin bine. Te felicit."

Andra: "Esti foarte talentat. Mi-ar placea sa ne surprinzi si cu alte personaje."

21.39:  Stefan Mihai, elevul de 18 ani, din Iasi, a starnit rasete cu un numar de actorie in care a imitat diverse persoane publice din Romania printre care Gigi Becali si Florin Piersic. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

21.35: Reactia Juriului:

Andi: "Parca sunteti fugiti de acasa. Este un exercitiu complet. Iti place ce vezi si ce auzi."

Andra: "Baieti destepti si talentati. Misa esti nebun, dar imi place tare de tine. Nebunaticule!"

Mihai: "Faceti spectacol. Trebuie sa fiti laudati de toata Romania"

21.30: Trupa de instrumentisti Classic Beat Orchestra a oferit un numar de virtuozitate la pian, vioara si tobe. "Au rupt betele, arcusurile, tot" a spus Bartos la final. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

21.15: Reactia Juriului

Mihai: "Mi-a placut numarul tau. Singurul meu sfat este sa te gandesti la dinamica numarului. In rest esti desavarsit."

Andra: "Parca faci asta de-o viata. Esti minunat."

21.10: Iluzionistul Andrei Isfan ne-a dezvaluit cum ne inseala un escroc la jocul "alba-neagra" si cum procedeaza un magician. Tanarul s-a jucat cu trei canute si trei bilute, la final aparand si trei rosii. "Este primul joc de magie inventat vreodata" a spus el.  "Ce faci tu e senzational" a exclamat Pavel Bartos. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

21.05: Reactia Juriului

Mihai: "Buna alegere. Trupa ti-a dat forta. A fost spectaculos finalul. Momentul tau a fost exploziv chiar daca uneori ai fost prea atent la chitara. Esti rock ce mai?! Ti-a sarit si pana din mana."

Andi: "Mi-a placut atitudinea ta de rocker."

Andra: "Nu ma pricep la rock, dar m-ai facut sa-mi placa genul. Faptul ca ai cantat fara pana si lavaliera arata ca esti un profesionist."

21.00: Angelo Simonica a adus rockul clasic pe scena la "Romanii au Talent" interpretand piesa lui Jon Bon Jovi - "You Give Love A Bad Name". CLICK AICI PENTRU VIDEO!

20.50: Reactiia Juriului

Andra: "Mi s-a parut ca vad dansatori profesionisti. Bravo pentru sincronizare."

Andi: "Au crescut, danseaza si mai bine. Fiul meu cel mare s-a apucat de streetdance din cauza lor."

Mihai: "Mi-a placut determinarea voastra. Mi-a placut ca va coordonati ca niste adulti. Asta este un mare lucru."

20.43. Tinerii dansatori de la Trupa Switch Crew au incantat sala cu un numar energic de streetdance. "Sunt niste copii minunati" a exclamat Pavel Bartos. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

20.40: Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre, cei trei membri ai juriului, si-au facut aparitia pe scena. "Ne asteapta o noua seara magica" a promis Andra.

20.35: Prezentatorii Pavel Bartos si Smiley au intrat pe scena alaturi de membrii trupei de balet pentru penultima semifinala. Marea finala va fi pe 10 mai.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Ana Munteanu, Camelia Duta si dansatorii Alex si Andra merg in marea finala din 10 Mai
Ana Munteanu, Camelia Duta si dansatorii Alex si Andra merg in marea finala din 10 Mai

Vineri seara, “Romanii au talent” a oferit un adevarat regal de talente care mai de care mai originale, mai autentice si mai spectaculoare.

ROMANII AU TALENT, a treia semifinala. Tinerii de la Gimnis, un model pentru copiii din Romania
ROMANII AU TALENT, a treia semifinala. Tinerii de la Gimnis, un model pentru copiii din Romania

La varsta la care alti copii se joaca pe calculator cu orele, tinerii de la Gimnis prefera sa stea in sala si sa se antreneze.

Cele mai spectaculoase momente de la Romanii au talent, a doua semifinala. Cine sunt finalistii
Cele mai spectaculoase momente de la Romanii au talent, a doua semifinala. Cine sunt finalistii

Spectacol total la cea de-a doua semifinala de la "Romanii au talent": una completa, din care nu au lipsit dansurile, acrobatiile, vocile puternice, pictura si magia.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.