Mihaela Radulescu: Formatul Romanii au talent presupune diversitate. Eu, Andi, Andra si Bebe suntem 4 personalitati diferite

Sarut Mihaela Radulescu

Cel de-al cincilea sezon Romanii au talent a debutat vineri la PRO TV. Telespectatorii au avut parte de un show fantastic, de talente incredibile, dar si de reactii incendiare venite din partea juratilor.

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanisjuriul Romanii au talent, sunt 4 oameni, 4 personalitati cu 4 pareri diferite care se completeaza perfect si dau savoare spectacolului.

Romanii au talent este cel mai apreciat show de divertisment, ce a doborat recorduri de audienta in toate sezoanele difuzate. Mii de persoane s-au inscris in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul de 120.000 de euro, insa doar cativa au avut sansa sa ajunga in fata juriului pentru a-si arata talentul. Pretendentii la titlul de erou national au avut ocazia in cadrul preselectiilor sa isi prezinte numarul atat in fata juriului, cat si a unei sali pline, insa au primit si acces garantat in casele a milioane de romani ce urmaresc show-ul din fata televizoarelor. Juriul are dificila misiune de a aprecia sutele de acte artistice prezentate in preselectii, pentru ca in final sa existe un singur castigator al marelui titlu.

Formatul Romanii au talent, presupune oriunde in lume, diversitate. De la diversitatea talentelor care vin pe scena, pana la cea a juratilor. Eu, Andra, Andi si Bebe suntem 4 personalitati complet diferite si nu avem de fiecare data pareri similare. Poate par uneori mai dura, dar prefer sa nu ma ascund si sa spun de fiecare data ceea ce gandesc. Asa procedam cu totii si, dupa reactiile starnite, pare ca toti cei implicati ne facem treaba perfect la locul de munca. Ceea ce va doresc tuturor!”, a declarat Mihaela Radulescu despre postura ei de jurat la cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Adrian Batista, regizorul Romanii au talent a declarat despre noul sezon al emisiunii, dar si despre noua formula a juriului: "Noul juriu de la Romanii au talent e formula ideala pentru un talent show autentic, deopotriva entertaining si serios. Atributul cel mai valoros al juriului e dat de maniera unica in care profesionisti cu personalitati si competente diferite reusesc sa se pastreze in spiritul formatului fara a se dezice de ceea ce sunt, fara compromisuri si jumatati de masura. E un privilegiu sa lucrezi cu patru oameni care se bucura de fiecare moment, care traiesc fiece moment cu naturalete, care se exprima liber si mai ales avizat. Evident ca putem distinge cu usurinta tipologii diferite; Andi e cerebral, atent la detalii care poate celor mai multi le scapa, e cel care trece dincolo de performance si care sintetizeaza extraordinar prestatia unui concurent in fraze memorabile. Andra e cea care identifica cu maxima precizie talentul muzical, e cea care se lasa prada emotiilor, dar a carei experienta acumulata in cele 4 sezoane precedente se simte in fiecare refuz politicos. Bebe e infinit mai mult decat celebra voce a Pro TV, e actorul cu o experienta de scena si de viata care il face de nepretuit in noul context. Mihaela are o experienta de mai bine de 20 de ani in televiziune, e un personaj fascinant, de o modestie si o naturalete care adesea contrasteaza fermecator cu dezinvoltura si gesturile aparent extravagante. Femeia e rockstar si colega ideala deopotriva. Armonia din juriu, faptul ca se cunosc, se respecta si, spre bucuria noastra, se completeaza perfect, fac din experienta filmarii show-urilor o adevarata sarbatoare".

Citește și
Ion Barbu
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Juriul Romanii au talent este cea mai spectaculoasa formula de jurati a unui talent show. Cei patru, Andra, Mihaela, Bebe si Andi pot fi proiectati oricand intr-un juriu din orice tara care produce acest show. Fiecare are personalitatea lui marcanta, are experienta si opinii ce aduc un plus momentului in care se decide cine merge mai departe in competitie. Formula juriului sezonului 5 poate fi definita ca fiind perfecta. Andra si Andi, cunoscuti din sezoanele anterioare, sunt admirati pentru eleganta, sensibilitate, dar si duritate atunci cand este cazul.
Bebe este cel care, cu anvergura lui de actor iti da siguranta ca odata ce ai urcat pe scena iti vei atinge maximul. Mihaela este un om franc, cald, dar care te poate dojeni ca o mama. E drastica in primul rand cu ea, dar si cu cei din jur, si intotdeauna corecta.” completeaza Dan Alexandrescu, producatorul executiv Romanii au talent.

Mihaela este un om complex, care a plans atunci cand pe scena au urcat talente deosebite si momente emotionante, a ras alaturi de colegi, a dansat sau a luat atitudine in momentul in care pe scena au urcat doua fete puse pe cearta.

Cele mai multe controverse, insa, au nascut reactiile si comentariile Mihaelei Radulescu la trei dintre numerele prezentate in editia de vineri seara. Numarul de gimnastica ritmica prezentat pe scena de catre trupa Diamond Duo a fost unul dintre preferatele juratei. Mihaela a simtit oportun sa le dea un sfat parintesc celor doua fete, pentru a se putea ridica la inaltimea asteptarilor. stiind ce inseamna sportul de performanta si cu precadere gimnastica ritmica, pe care a practicat-o timp de mai multi ani, castigand diferite concursuri de profil, Mihaela a incercat sa le ajute pe cele doua fete de la Diamond Duo, sa le amibtioneze, sa lupte si sa faca tot posibilul ca visul lor sa devina realitate.

Mihaela Radulescu este cunoscuta prentru dezinvoltura sa, profesionalism si pentru calitatile sale de entertainer. Astfel ca, sarutul pe care jurata i l-a dat lui Florentin Hriscu in finalul reprezentatiei acestuia a fost o reactie spontana ce s-a integrat in show, corelat cu emotiile concurentului, dar si cu mesajul pe care acesta il avea pe tricou: "Sarutul este limbajul iubirii. Vino si vorbeste-mi!"

Poate cel mai savuros moment al serii de vineri a fost cel al dansului in faina in care Mihaela i s-a alaturat pe scena dansatoarei din Kazahstan. A fost un impuls care a incheiat incendiar prima editie Romanii au talent a noului sezon. Reactiile publicului, dar si ale celorlalti jurati au fost incredibile, acestia aplaudand indelung momentul. Atitudinea dezinvolta a Mihaelei a subliniat inca o data rolul sau in spectacolul talentelor si ca aceasta poate interactiona cu concurentii atat de la masa juriului, cat si implicandu-se in mod direct alaturi de ei pe scena.

In urma comentariilor legate de reactiile Mihaelei din timpul primei editii Romanii au talent, Andra a postat pe pagina sa de facebook un mesaj la adresa colegei sale: “Va multumesc pentru toate mesajele de sustinere si pentru toate laudele, sunt de-a dreptul coplesita! Sunteti minunati! si daca tot a venit vorba despre reactia publicului, voiam doar sa va mai spun ca, desi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Radulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reactia acestor oameni a fost totusi prea dura la adresa ei. in orice show de acest gen exista si momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a nascut discutii pro si contra, in fond are 20 de ani de televiziune in spate. As dori ca lumea sa faca diferenta dintre juratul Mihaela si omul Mihaela, atat. Va multumesc inca o data, cu mii de imbratisari, ca ati fost alaturi de noi la debutul emisiunii, mai ales ca, n-am nicio indoiala, aici veti fi pana la editia finala!

Cariera Mihaelei este impresionanta si include numeroase realizari in televiziune, radio, presa scrisa, autor de best sellers, peste 20 de ani in care s-a implicat in nenumarate campanii umanitare, ajutand la strangerea de fonduri pentru diverse cazuri sociale, iar toate acestea fac ca Mihaela Radulescu, membra a juriului Romanii au talent, sa fie o persoana publica polivalenta si pertinenta din Romania.
Pe 3 mai, Mihaela va participa in Romania la maratonul caritabil Wings for life, unde va lupta impreuna cu o echipa formidabila la ajutarea persoanelor cu dizabilitati.

In fiecare vineri, de la 20:30, Romanii au talent va aduce in fata telespectatorilor un show spectaculos, talente diverse, un juriu ce se completeaza perfect, cu reactii savuroase, doi prezentatori carismatici si surprinzatori!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe "Romanii au Talent". Cifrele uriase ale primei editii

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Vineri s-a dat startul sezonului cu numarul 5 al celui mai vizionat show de divertisment. Mii de oameni au participat la preselectii si s-au visat castigatori, dar nu toti au dovedit ca merita o sansa.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Prima editie din "Romanii au talent" s-a incheiat glorios, cu un concurent trimis direct in semifinala si o tanara din Kazakstan care a dansat spectaculos... in faina.

ROMANII AU TALENT, sezonul 5 incepe vineri la ProTV. Ce se intampla cand unul dintre jurati apasa pe noul buton auriu
ROMANII AU TALENT, sezonul 5 incepe vineri la ProTV. Ce se intampla cand unul dintre jurati apasa pe noul buton auriu

Vineri, 13 martie 2015, va fi o zi cu noroc pentru ca revine la PRO TV, cea mai urmarita emisiune de divertisment: "Romanii au talent". Al cincilea sezon este unul plin de surprize, cu reguli noi, un decor impresionant, si un juriu pe masura.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.