La Toya: Michael a fost asasinat pentru ca valora mai mult mort decat viu!

×
Codul embed a fost copiat

La doar cateva zile dupa ce tatal lui Michael Jackson sustinea ca fiul sau a fost ucis, un alt membru al familiei starului intareste varianta crimei.

Sora cea mare a starului, La Toya, a declarat ca Michael a fost ucis pentru ca valora mai mult mort decat viu.

Pentru a demonstra ca fratele sau a fost omorat, sora megastarului, in varsta de 53 de ani, a solicitat o autopsie privata si spune ca este decisa sa afle totul despre moartea lui Michael.

"Sunt convinsa ca Michael a fost asasinat, am simtit-o de la inceput. Nu este o singura persoana vinovata, este mai curand o conspiratie. Avea un anturaj nepotrivit. Michael era o persoana foarte buna, afectuoasa. Oamenii au profitat de asta", sustine La Toya Jackson, cea care a fost desemnata de familie pentru a semna certificatul de deces al artistului.

Desi sustine ca nu vrea sa influenteze in niciun fel ancheta, sora starului merge mai departe cu dezvaluirile si spune ca a simtit inca de acum o luna ca ceva nu e in regula cu fratele sau, care a murit subit pe 25 iunie.

Citește și
Michael Jackson
Michael Jackson a fost omorat?
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"In urma cu mai putin de o luna, mi-am spus ca Michael o sa moara inainte sa concerteze la Londra, pentru ca era inconjurat de oameni care nu ii aparau cu adevarat interesele. Michael valora peste un miliard de dolari. Cand cineva valoreaza atat de mult, mereu exista oameni care umbla dupa prada. I-am spus familiei mele in urma cu o luna ca nu va ajunge niciodata sa cante la Londra. Valora mai mult mort decat viu", a adaugat ea.

La Toya crede ca a existat o conspiratie vinovata de disparitia lui Jackson care l-ar fi indepartat pe artist de familia sa si de prieteni, dar si care l-ar fi fortat sa semneze pentru cele 50 de concerte pentru revenirea sa pe scena la Londra.

"Ei vedeau in Michael o mina de aur si l-au facut sa devina un dependent de droguri. Cred ca aceasta i-a distrus echilibrul atat de mult incat a si murit', marturiseste La Toya.

La Toya a mai spus ca nu isi va gasi linistea pana ce nu va afla adevarul despre moartea fratelui ei.

"Nu ma voi opri pana cand nu voi afla cine este responsabil pentru moartea sa. De ce l-au tinut departe de familie?... Nu este o chestiune de bani. Vreau dreptate pentru Michael. Nu voi avea odihna pana cand nu voi afla ce si cine l-a ucis pe fratele meu", sustine aceasta.

Mai mult, La Toya a mai declarat ca fratele sau i-ar fi spus ca nu mai lua medicamente impotriva durerilor de mai bine de sase luni, timp in care tinuse o cura de dezintoxicare. Cu toate acestea, in momentul in care a ajuns la capataiul sau, in ziua in care i s-a facut rau in casa, La Toya a gasit zeci de flacoane de medicamente, unele dintre ele goale.

De asemenea, La Toya pretinde ca Michael avea mereu o suma mare de bani in casa sa din Los Angeles. Si ca, in ziua mortii, din locuinta starului ar fi disparut circa doua milioane de dolari, cash, dar si bijuterii valoroase.

La Toya nu intelege de ce fratele sau a fost gasit in camera medicului personal, Conrad Murray. "Michael a trecut din camera sa in cea a doctorului. Ce s-a intamplat acolo, nu se stie", a adaugat ea.
 

Sora megastarului a dezvaluit ca Michael intentiona sa regizeze un film: "Primul sau film ar fi trebuit sa fie unul intitulat 'Thriller'. Dorea sa se lase de muzica. Nu mai vroia sa urce pe scena".

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Tatal lui Michael Jackson: Fiul meu a fost asasinat!
Tatal lui Michael Jackson: Fiul meu a fost asasinat!

La doua saptamani de la moartea lui Michael Jackson, nu se cunoaste nici acum locul unde va fi inmormantat. Cele mai multe zvonuri sustin ca megastarul ar putea fi, totusi, ingropat la Neverland.

Michael Jackson a fost omorat?
Michael Jackson a fost omorat?

Disparitia fulgeratoare a lui Michael Jackson s-ar putea transforma din moarte accidentala, in crima! Este anuntul bulversant facut de seful politiei din Los Angeles.

Janet Jackson a incercat sa il salveze pe Michael!
Janet Jackson a incercat sa il salveze pe Michael!

In 2007, dupa ce l-a vizitat pe Michael si l-a vazut aproape daramat, sora lui, Janet Jackson, a incercat sa il interneze pe cantaret, cu ajutorul familiei.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.