Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cel mai lejer job din lume? Cu cat esti platit ca sa pleci intr-o croaziera de unde sa pui poze pe Instagram

croaziera pe mare

Departamentul de resurse umane al unei agentii turistice din Marea Britanie cauta candidati pentru un post mai putin obisnuit. Angajatul trebuie sa experimenteze timp de trei saptamani mai multe croaziere si sa povesteasca totul pe Instagram.

Daca pe mare parte dintre noi vara lui 2017 ne va prinde la birou, cel mai probabil in fata unui computer, exista totusi un norocos care va fi platiti cu putin peste 3.000 de lire pentru a calatori la bordul unui vas de croaziera al companiei britanice Royal Caribbean. Internship-ul dureaza trei saptamani, iar angajatul va pleca in trei excursii diferite, relateaza Metro.

Ben Bouldin, directorul agentiei de turism: "Croazierele noastre sunt pline de momente extraordinare si cautam un povestitor talentat care poate surprinde acele lucruri care fac vacantele de neuitat."

 

We’re looking for an #ExtraordinaryExplorer for a 3 week Instagram Intern-ship next summer! The candidate will sail the seas capturing incredible content and uncovering amazing stories. Want to apply? Post an extraordinary travel photo or video on Instagram, tagging @RoyalCaribbeanUK and using #ExtraordinaryExplorer! Applicants must be 21 and over. T&C’s apply: https://www.royalcaribbean.co.uk/extraordinary-intern-ship/

A photo posted by Royal Caribbean UK (@royalcaribbeanuk) on

Fisa postului include:

Sa posteze in fiecare zi cate trei poze pe Instagram: Una cu peisajul (marea, portul, orizontul, vaporul); una cu o experienta extraordinara (fie pe vas sau intr-o excursie pe uscat) si una cu o persoana speciala intalnita in vacanta (cineva de la bord, un angajat cu o poveste interesanta sau un localnic).

Sa mearga intr-un minimum de trei excursii in fiecare croaziera (noua in total).

Sa foloseasca aceste postari pentru a-i ademeni pe altii in vacanta si sa le faca recomandari de destinatii.

Sa faca un material video cu intreaga experienta.

turisti

Cei care deja se gandesc serios la aceasta oferta trebuie sa stie ca aplicatiile se fac, bineinteles, tot pe Instagram. Acestia trebuie sa posteze cea mai reusita poza de-a lor din vacanta, sa taguiasca agentia @RoyalCaribbeanUK si sa foloseasca hashtagul #ExtraordinaryExplorer.

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 5 Ianuarie 2017
Citeste mai multe despre: job, excursie, travel, croaziera, Instagram, turism,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed