Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un barbat beat a folosit scarile rulante de la metroul londonez in sensul opus. Ce s-a intamplat imediat dupa. VIDEO

incident la metroul din Londra

Calatoria cu metroul din Londra a unui barbat aflat in stare avansata de ebrietate i-a adus multe julituri si un val de popularitate nedorita pe retelele de socializare. In lupta sa cu scarile rulante, acestea din urma au castigat.

Sa faci exercitii de echilibristica si sa te dai in spectacol atunci cand ai luat prea multe beri la bord nu este niciodata o idee buna. A aflat-o pe pielea sa un barbat din Londra care se intorcea acasa cu metroul dupa o noapte petrecuta in oras, relateaza Daily Mail.

Vrand probabil sa isi impresioneze prietenii, omul a inceput sa coboare pe scarile rulante care mergeau in sens invers. Pentru ca nu prea reusea sa inainteze, iar procesul ii lua mai mult decat se asteptase, el a decis sa transforme balustrada in tobogan.

Totul a mers bine pana la primul obstacol, care l-a dezechilibrat pe chefliu si l-a aruncat pe sensul de coborare. Desi ar fi avut timp sa reactioneze si sa amortizeze caderea, reactiile barbatului nu au fost tocmai agere si a venit cu umarul pe scari si cu picioarele in sus. In final s-a oprit la baza scarilor unde a si ramas pret de cateva clipe pana s-a dezmeticit.

Cel care a filmat scena si a postat-o pe internet a scris: "Tipul asta a fost apogeul serii mele, vineri, in drum spre casa."

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 11 Ianuarie 2017
Citeste mai multe despre: barbat, beat, alcool, metrou, Londra, scari rulante, fun,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed