Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Soc! Liviu Varciu, in lacrimi! A cerut-o de nevasta pe Adelina, oameni buni

Liviu si Adelina

Nimeni nu isi inchipuia ce o sa se intample astazi la Happy Hour. Impacare istorica, cu lacrimi si cereri in casatorie. Liviu o iubeste pe Adelina si acum!

"Vrei sa fii din nou sotia mea?", a intrebat-o Varciu la Happy Hour pe fosta sotie.

"Da, dar sa raman cu numele Pestritu", e raspunsul Adelinei.

"S-a produs inevitabilul. Astazi l-am intalnit pe Liviu la Buftea", isi incepuse Adelina povestea, cand in studio a aparut Liviu.

"Ma iubeste cainele, e un inceput. S-a spus ca am facut asta pentru imagine. Eu nu am facut asta. Presa ne-a distrus casnicia. Nu stiu de ce am venit aici. Cred ca mi le caut", a incercat Liviu Varciu sa explice ce se intampla.

Adelina Pestritu a recunoscut ca a facut mai multe declaratii in presa in ultima vreme, tocmai pentru ca si-a dat seama ca inca il iubeste pe Liviu.

“Oameni buni, nu ne judecati. E o iubire frumoasa, cat o sa tina, o zi, doua-trei. Trebuie sa fug la filmari”, au fost cuvintele lui Liviu.

Totul s-a pecetluit cu un sarut si cu lacrimi. Din partea lui Liviu!

"O sa dam apartamentul de la Dristor cu chirie, pentru ca sunt prea multe amintiri. O sa stam in alta parte. De maine o sa port verigheta. Imi pare rau ca am divortat", a pus lucrurile la punct Liviu.

Liviu Varciu si Adelina Pestritu au divortat acum cateva luni si au avut fiecare tot felul de aparitii in ziarele de scandal, intr-un razboi al declaratiilor.

 

 

Sursa: Happy Hour, Data publicarii: 22 Septembrie 2010
Citeste mai multe despre: Liviu Varciu, Adelina Pestritu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed