Oana Zavoranu s-a razgandit si si-a inmormantat duminica mama. FILMUL unei zile cu batai si interventia politiei la cimitir

×
Codul embed a fost copiat

Oana Zavoranu s-a razgandit pentru a doua oara intr-o zi si pana la urma a decis sa-si inmormanteze mama duminica seara, dupa ce in cursul dupa amiezii a spus ca funeraliile vor avea loc marti.

Programata initial pentru duminica, la pranz, inmormantarea Marioarei Zavoranu a fost amanata cateva ore de fata ei. Oana s-a suparat cand a vazut ce scandal a izbucnit la portile cimitirului unde aproximativ o suta de oameni au incercat sa intre in forta, desi este o proprietate privata si nu li s-a permis accesul. Depasiti de situatie in fata multimii dezlantuite, paznicii au folosit spray-uri lacrimogene. In invalmaseala creeata, mai multe persoane au fost ranite.

Oana Zavoranu a ajuns la cimitir duminica in jurul orei 18:00 si a facut anuntul cu inmormantarea. Potrivit surselor de la fata locului, Oana si-a cerut iertare fata de bunica - mama mamei sale - si unchiul sau pentru atitudinea pe care a avut-o, insa celelalte rude nu au fost lasata sa intre in cimitir.

Bataie la poarta Cimitirului Eternitatea. Paznicii au imprastiat multimea cu spray-uri lacrimogene

Bataie cu spray-uri lacrimogene la Cimitirul Eternitatea, la privegiul Marioarei Zavoranu. Ea le-a cerut angajatilor sai sa posteze la poarta cimitirului un anunt potrivit caruia cimitirul este inchis pe 18 si 19 aprilie.

Citește și
Oana Zavoranu
Marioara Zavoranu a murit. Declaratia Oanei in fata reporterilor: "Michael Jackson traieste si eu nu sunt condamnata"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

La poarta cimitirului s-au adunat inca de duminica dimineata zeci de oameni, care ar fi vrut sa le aduca un omagiu rudelor ingropate aici. Pentru ca paznicii nu le-au permis accesul, oamenii si-au exprimat foarte vocal nemultumirea si de fiecare data cand portile cimitirului se deschideau, au fortat intrarea.

Intr-un astfel de moment, cateva persoane ae reusit sa intre, dar au fost imbrancite de paznici. Acestia din urma, depasiti de situatie, au folosit spray-urile lacrimogene.

In imbulzeala creata, doua femei au fost ranite, pentru una din ele fiind chemata ambulanta. De asemenea, pentru restabilirea ordinii, au intervenit si echipaje de politie.

Oana Zavoranu a anuntat public ca inmormantarea nu va mai avea loc duminica, fiind amanata pentru ziua de marti.

Sase echipaje de Politie au intervenit sa aplaneze conflictul din cimitir

Sase echipaje de politie au mers sa aplaneze conflictul izbucnit, duminica la cimitirul privat unde va fi inmormantata mama Oanei Zavoranu, dupa ce mai multor oameni nu li s-a permis accesul si au intrat in conflict cu agentii de paza. Oficiali din Politia Capitalei au declarat duminica, pentru MEDIAFAX, ca initial au mers la cimitirul privat din Sectorul 4 doua echipaje de la Sectia 26 de Politie, care s-au autosesizat dupa ce au vazut la televiziuni ca acolo a izbucnit un scandal.

Ulterior, agentii de paza de la cimitir au sunat la numarul de urgenta 112 si au sesizat faptul ca mai multe persoane care nu au legatura cu un cortegiu funerar incearca sa intre in cimitir, desi la intrare este pus un afis prin care oamenii sunt anuntati ca timp de doua zile cimitirul este inchis.

Costin Marculescu a dorit sa fie alaturi de Oana

Sambata noaptea, Costin Marculescu a dorit sa fie alaturi de prietena sa Oana si a mers la capela cimitirului, unde trupul neinsufletit al Marioarei era depus, insa nu a fost lasat sa intre.

El le-a spus jurnalistilor ca era in trecere si ca ii pare rau pentru Marioara.

"Oana are telefonul inchis. Eram in trecere, desi ele s-au certat cu mine, eu am tinut la amandoua, imi pare rau pentru Marioara
sunt convins ca Oana trece prin niste momente dificile acum. Eu cu Oana nu sunt certat, dovada ca am trecut pe aici. Oricum din partea mea, ca un prieten, regret si sunt alaturi de Oana asa cum a vrut ea sa fie. Viata e atat de scurta, incat azi suntem miliardari, maine nu mai suntem nimic. Dovada ca niste milionari in euro sunt la puscarie. Eu am fost alaturi de Oana si sunt alaturi de acest moment dificil",
a afirmat Costin Marculescu.

Acesta a avut insa un repros la adresa Oanei Zavoranu, pe care a criticat-o pentru felul in care a reactionat dupa moartea mamei ei.

"Oana este o fire imprevizibila, pentru mine, desi am iubit-o si o iubesc foarte mult, ramane un mister. Ea si-a urat sau si-a iubit mama, este alegerea ei, este dreptul ei. Cred ca a gresit oarecum pentru ca nu te poti razboi cu un mort. Daca ar fi avut ieri si zilele astea o atitudine mai eleganta, impaciuitoare, ar fi avut de castigat milioane de fani", a mai spus Marculescu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Noapte alba pentru Oana Zavoranu. Ce a facut, pas cu pas, inainte de a-si inmormanta mama
Noapte alba pentru Oana Zavoranu. Ce a facut, pas cu pas, inainte de a-si inmormanta mama

Noaptea de sambata spre duminica a fost una agitata pentru Oana Zavoranu. Actrita a iesit din casa aproape de miezul noptii, pentru a lua parte la slujba de pomenire de la cimitir. Apoi a mers la casa mamei sale, unde a zabovit pana spre dimineata.

Marioara Zavoranu a murit. Declaratia Oanei in fata reporterilor:
Marioara Zavoranu a murit. Declaratia Oanei in fata reporterilor: "Michael Jackson traieste si eu nu sunt condamnata"

Razboiul dintre Oana Zavoranu si mama ei a incetat vineri dimineata, cand inima Marioarei Zavoranu s-a oprit. Prima reactie a Oanei a fost socanta: "pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit".

Declaratia pe care Oana Zavoranu o va regreta toata viata. Ce a spus saptamana trecuta despre mama ei
Declaratia pe care Oana Zavoranu o va regreta toata viata. Ce a spus saptamana trecuta despre mama ei

Vestea ca Marioara Zavoranu a incetat din viata din cauza unei suferinte renale a picat ca o bomba, vineri, pentru Oana Zavoranu. Cel mai mult, probabil, artista isi va regreta vorbele grele la adresa mamei ei, spuse saptamana trecuta.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.