Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Maroon 5 concerteaza in premiera in Romania pe 5 iunie. Muse, Iron Maiden si Scorpions revin in iulie

Maroon 5

Maroon 5, Scorpions, Muse si Iron Maiden vor concerta in aceasta vara in Romania, au anuntat organizatorii evenimentelor, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Formatia americana Maroon 5 va deschide seria concertelor de rock din aceasta vara cu un show care va avea loc pe 5 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Seria concertelor va fi continuata de trupa Scorpions, care revine la Bucuresti pe 16 iulie, pentru a sarbatori alaturi de publicul roman 50 de ani de activitate, in cadrul turneului mondial Return To Forever/ 50th Anniversary Tour.

Trupele Muse si Iron Maiden vor ajunge in Romania pe 29 si 30 iulie si vor concerta in cadrul celei de-a saptea editii a festivalului Rock The City.

"Suntem bucurosi ca foarte multi artisti s-au hotarat sa vina in tara noastra. Niciodata nu au fost in Romania atat de multi artisti. Este o vara de care sa-ti aduci aminte", a afirmat, in conferinta de presa, Marcel Avram, unul dintre organizatorii concertelor.

Marron 5 vine pentru prima oara in Romania, in turneul "V Tour", Adam Levine si colegii sai promitand un show de care publicul sa isi aduca aminte mult timp, sustin organizatorii.

Denise Sandulescu, managerul companiei D&D East Entertainment, a afirmat, in conferinta de presa, ca foarte multi artisti care vin sa concerteze in Romania isi doresc sa isi sustina show-ul in Piata Constitutiei, vestita atat in Europa, cat si in Statele Unite.

"Este o locatie unica in toata Europa. Dupa evenimentul AC/DC a ramas chiar in istorie, povestile au ajuns pana in L.A.. Chiar si Bon Jovi, care a stat aproape trei ore in concertul de la Bucuresti, a spus ca exista o vibratie si un public senzational, asa ca nu este de mirat de ce toti artistii care isi doresc sa vina in Romania isi aleg in primul rand Piata Constitutiei", a spus Denise Sandulescu.

Pentru concertul Maroon 5 organizatorii pun in vanzare bilete incepand de miercuri, de la ora 16,00, a anuntat in conferinta directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu.

Preturile biletelor sunt: 151,20 lei - Early Bird, 194,40 - Normal Circle, 464,40 lei - Golden Circle si 572,40 lei - Diamond Circle. Acestea se pot achizitiona prin reteaua Eventim.

Concertul trupei "Scorpions" va avea loc la Romexpo, pe 16 iulie, organizatorii anuntand ca din setlist nu vor lipsi hit-uri celebre precum "Still Loving You", "Wind Of Change", "Rock You Like a Hurricane", "Send me an Angel".

Si pentru acest concert organizatorii au pus la dispozitie patru categorii de bilete, intre care unul la pret promotional. Acestea pot fi achizitionate la preturile de 145,80 lei - Early Bird, 172,80 lei - Normal Circle, 205,20 lei - Golden Circle si 270 lei - Diamond Circle.

Ultimele doua concerte anuntate sunt cele sustinute de Muse si de Iron Maiden, pe 29, respectiv 30 iulie, in Piata Constitutiei, in cadrul festivalului Rock The City.

Pentru concertul Muse, biletele se pot achizitiona la preturile de 162 lei - Early Bird, 194,40 lei - Normal Circle, 270 lei - Golden Circle si 356,40 lei - Diamond Circle.

Pentru show-ul celor de la Scorpions biletele au preturile de 145,80 lei - Early Bird, 172,80 lei - Normal Circle, 226,80 lei - Golden Circle si 291,60 lei - Diamond Circle.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze abonamente la cele doua zile ale festivalului, tichetele au urmatoarele preturi: 216 lei - Early Bird, 270 lei - Normal Circle, 367,20 lei - Golden Circle si 464,40 lei - Diamond Circle.

Biletele pentru concertul Muse se pun in vanzare de miercuri, de la ora 16,00, iar pentru concertul Ion Maiden biletele sunt disponibile, in intervalul 30 martie, ora 16,00 - 31 martie, ora 16,00, doar pentru fan club, urmand ca din 31 martie, de la ora 16,00, acestea sa poata fi achizitionate de public.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Rock the City, Maroon 5, Muse, Scorpions, concerte,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed