Vocea Romaniei, sezonul 4, prima editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente ale serii

×
Codul embed a fost copiat

Marti s-a dat startul celui mai spectaculos show pe care il poti urmari la televizor in aceasta toamna. Antrenorii au intrat in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila.

VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4: Rand pe rand vor intra pe scena Vocea Romaniei concurenti care abia isi incep cariera la o varsta frageda, care au trait o viata pe scena sau care si-au descoperit singuri pasiunea pentru muzica. Insa toti au in comun vocile absolut senzationale si pasiunea pentru muzica.

VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4: Cele mai importante momente ale primei editii:

═► Rar auzi o voce ca a lui Florin Raduta. Smiley, Moga si Tudor au intors in acelasi timp scaunele
═► Ana Maria Georgescu, cea mai mare surpriza de la "Vocea Romaniei". Stiau ca i-au mai auzit vocea, dar nu se asteptau sa o vada tocmai pe ea: "Zici ca e Madalina Manole!"
═► Maria Ilinca Bacila
, Singura concurenta de la "Vocea Romaniei" care face yodeling perfect are o declaratie de dragoste: "Chiriluta, te iubesc!"
═►
Vocea lui a declansat un adevarat razboi. Tudor, Smiley si Moga au scos toate armele pentru a-l lua in echipa pe Alexandru Bunghez
═►
"E barbat sau femeie?". Alin Gheorghisan, singurul concurent care i-a lasat fara cuvinte pe antrenori
═►
"Arati super, canti super". Marina Georgiana Vellea, cea mai nonconformista concurenta de la "Vocea Romaniei", a reinventat cuvantul "energie"
═►
"This is a maaaaan's world". Vocea lui Ioan Bigea i-a intors pe antrenori in acelasi timp, iar la final a fost aplaudat in picioare
═►
Vocea ei pare desprinsa dintr-un film de Oscar. Tudor Chirila a "lesinat" de incantare cand a auzit-o pe Ana Iulia Ferchiu

22:50 Dupa prima editie a auditiilor pe nevazute, in echipa Loredanei au intrat doi concurenti, doi in echipa lui Smiley, trei in echipa lui Marius Moga, iar Tudor Chirila a ales un concurent.

Citește și
Tudor Chirila, Cancan
Tudor Chirila face prima si ultima declaratie despre copilul sau. "Are dreptul de a veni pe lume fara sa fie discriminat"
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

22:40 Ana Iulia Ferchiu, 21 de ani, din Satu Mare, a fost studenta la Drept, dar a renuntat si s-a angajat intr-un bar. A dat examen la conservator, unde a fost admisa, fiind convinsa ca muzica este viata ei. Parintii au fost de acord cu alegerea ei de a participa la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4 si o sustin in ceea ce face. Tudor Chirila a fost primul care s-a intors, iar la finalul interpretarii ei, a cazut intentionat, dorind sa-i arate cat de mult i-a placut interpretarea ei.

═► "A murit Tudor Chirila", a strigat Smiley, iar Moga s-a oferit sa-l ajute sa se ridice pe antrenorul "dat pe spate" de concurenta.
═► Antrenorii i-au laudat evolutia si i-au spus toti ca o vor in echipa lor. "Tu ai o voce care mangaie suflete si adoarme copiii fericiti seara", i-a spus Marius Moga.
═► Iulia a ales sa faca parte din echipa lui Tudor Chirila. Smiley: "Ai sanse mari sa castigi anul acesta".

22:30 Cristina Gabriela Dobrescu, 25 de ani, din Constanta, spune ca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de cand era mica. De-a lungul anilor nimeni nu a incurajat-o sa-si urmeze visul, nici macar parintii, care au incercat sa-i indrepte pasul spre alta cariera. Cristina, totusi, nu a renuntat la visul ei si asa s-a decis sa se inscrie la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4. Din pacate, Cristina nu a reusit sa intoarca un scaun.

22:20 Ioan Bigea are 21 de ani, si este din Republica Moldova, dar a studiat muzica in Romania, unde s-a si casatorit. Momentan locuieste in Barlad. Ionut spera sa ii cucereasa pe toti cei patru antrenori de la VOCEA ROMANIEI - SEZONUL 4, iar dorinta lui i s-a implinit.

═► "Esti din Barlad, acolo unde am eu toate rudele... Am trei matusi si...", i-a spus Loredana.
═► "Eu sunt singurul care te pot ajuta. Am avut un concurent care a castigat Vocea Romaniei", i-a spus Smiley.
═► "Ai grija de vocea ta, chiar daca nu vii in echipa mea. Te pot ajuta. Te vreau al dracului in echipa mea", i-a spus Tudor.

Ionut a ales echipa lui Marius Moga.

22:10 Cristina Aurica Chireac isi castiga existenta din cantat. Cristina are doi copii. Sotul ei a murit acum 30 de ani, dupa 4 ani de casnicie, si a ramas singura. Cristina vrea sa le faca o surpriza celor doua fiice ale ei, care nu stiu ca a fost selectata in concurs. Din nefericire, Cristina nu a convins niciun antrenor de la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4.

22:00 Marina Georgiana Velle are 33 de ani, este hair stylist si lucreaza ca DJ in week-end-uri. A avut norocul sa sustina un concert pentru Mike Tyson. Marina a fost sustinuta foarte mult de tatal ei, singurul care a incurajat-o sa faca muzica. Anul trecut Marina a trecut de preselectii, insa nu a venit la auditiile pe nevazute, pentru ca in acea perioada tatal ei a murit de cancer. Spera ca anul acesta sa fie remarcata la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4.

Marina a intors doua scaune - Marius Moga si Loredana.

21:50 Alin Gheorghisan are 33 de ani, este actor si profeseaza de 7 ani. Momentan lucreaza la Teatrul "Constantin Tanase". Tanarul este casatorit si are doi copii. Alin a fost infiat la 2 ani si spune ca acesta este si motivul pentru care "este usor de dresat". Alin nu este doar actor si cantaret, ci este si designer."Si-a decorat singur apartamentul", a spus o apropiata a familiei. Alin a intors trei scaune.

═► "Esti incontrolabil, dar te vreau in echipa mea", i-a spus Smiley, iar Alin l-a ales!

21:40 Bogdan Radu Bor este din Cluj si lucreaza la Ministerul Apararii Nationale, insa iubeste si muzica. "Armata merge cu muzica", spune Bogdan. A facut canto, dar in ultima data se pregateste singur, acasa. "Cosider ca in muzica trebuie sa ai si charisma", spune el. Din pacate, evolutia lui la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4 nu a convins niciun antrenor.

═► "Daca aveam cum sa ma intors, situatia era alta", a spus Loredana, facand aluzie la felul in care arata concurentul.

21:25 Alexandru Bunghez are 20 de ani, este din Drobeta Turnu Severin si studiaza la conservator. A cantat la chitara inca de cand era mic. Pe cand era in liceu, un vecin l-a invitat sa cante la o nunta in familie si atunci a cantat si voce. Acum are o formatie din care face parte si tatal sau. La VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4, Alexandru a interpretat melodia Sex on fire si a intors toate scaunele la primul refren. Marius Moga si Tudor Chirila au avut un schimb de replici dure incercand sa-l convinga pe Alexandru.

═► "Ii propui baiatului asta sa faca muzica cu calculatorul?", i-a spus Tudor Chirila lui Marius Moga. Marius Moga chiar a luat o chitara, la care a incercat sa cante, din dorinta de a-i arata concurentului ca el este antrenorul potrivit pentru el.
═► Tudor Chirila: "Eu nu vreau sa renunt la tine doar pentru ca a cantat asta trei basite de acorduri".

Totusi, Alexandru l-a ales pe Marius Moga.

21:10 Maria Ilinca Bacila, 16 ani, provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul la VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4.

In urma cu doi ani, ea a mai participat si la "Romanii au Talent", unde a ajuns pana in semifinalele show-ului. Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie...country: "Cowboy sweetheart". Daca pe Loredana vocea Mariei a convins-o inca din primele secunde, Smiley si Marius Moga au fost dati pe spate de talentul fetei de a face yodeling.

═► "Yodeling-ul tau este foarte tare! Te astept la mine in echipa", i-a spus Moga.
═► Inainte de a alege in echipa cui merge, Maria si-a luat inima in dinti si i-a cerut lui Tudor Chirila sau Chiriluta, asa cum il alinta ea, sa o imbratiseze: "Ti-am cam facut dedicatii in toate interviurile pe care le-am dat si am spus ca te iubesc. Chiriluta, te iubesc!".
═► "Cand te-am vazut pe tine, parca ma vad pe mine, cam la varsta ta, cand castigam la Mamaia. Eram tot asa, o fetita venita din provincie. Cred ca ne potrivim foarte bine", i-a spus Loredana, care a convins-o pe Maria sa se alature echipei sale.

21:00 A doua concurenta al serii a cantat "din umbra". A avut o cariera de succes in urma cu cativa ani, insa s-a retras. A spus ca a lucrat atunci cu Marius si Smiley, iar pe Tudor si Loredana ii apreciaza. A scos primul disc la 13 ani, a ajuns cunoscuta in Romania, dar s-a retras ca sa-si definitiveze studiile.

═► "E greu sa renunti la muzica", spune ea. "Am avut concert de 25.000 de oameni, dar n-am avut asa emotii", spune ea. Vrea sa revina in muzica prin intermediul emisiunii VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4.

A cantat primele versuri din melodia "Je t'aime", in umbra, dar apoi luminile s-au aprins, iar concurenta s-a dovedit a fi Ana Maria Georgescu. Interpretarea ei a intors toate scaunele, iar batalia pentru ea a fost una memorabila deoarece, pentru prima data in istorie, Vocea Romaniei nu doar lanseaza, ci si relanseaza o voce care a cucerit milioane de ascultatori acum cativa ani.

Ana Maria Georgescu l-a ales ca antrenor pe Smiley.

20:55 Pavel Bartos:"In acest sezon, unii concurentii vor canta din umbra".

20:50 Florin Raduta, 20 de ani, din Targoviste, a plecat in Anglia din adolescenta si a lucrat in baruri, pentru a-si ajuta familia. Acolo a fost remarcat si incurajat sa se inscrie la VOCEA ANGLIEI, insa a fost doar un proiect. S-a intors acasa pentru ca mama lui a avut un accident cumplit. Planurile lui s-au schimbat si a trebuit sa aiba grija de mama, asa ca visul de a ajunge cunoscut a fost amanat. Are o situatie grea, locuieste impreuna cu familia - 8 persoane - intr-o garsoniera. A mai participat de doua ori la VOCEA ROMANIEI si spera ca de aceasta data sa aiba mai mult succes. Vrea sa-i impresioneze pe toti membrii juriului, insa va fi multumit daca se va intoarce chiar si doar o persoana.

Vocea lui Florin i-a convins pe toti cei patru antrenori, dar Florin Raduta a ales-o ca antrenoare pe Loredana.

20:40 Antrenorii, Marius Moga, Loredana, Smiley si Tudor Chirila, si-au facut aparitia pe scena pe rand, interpretand fiecare o melodie a unui coleg din juriu.

20:30 A inceput VOCEA ROMANIEI, prima editie a sezonului 4.

VOCEA ROMANIEI - SEZONUL 4: A doua editie a auditiile pe nevazute va fi vineri, 19 septembrie 2014, pe Pro TV, la ora 20:30.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar
Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar "Romanii au Talent" are 2 jurati noi

Mihaela Radulescu revine in televiziune la Pro TV! Prezentatoarea a acceptat provocarea de a face parte din noul juriu al emisiunii "Romanii au talent".

Tudor Chirila face prima si ultima declaratie despre copilul sau.
Tudor Chirila face prima si ultima declaratie despre copilul sau. "Are dreptul de a veni pe lume fara sa fie discriminat"

Noul antrenor de la Vocea Romaniei si solist al trupei Vama a postat pe blog singura declaratie despre copilul care urmeaza sa i se nasca.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.