Guns'n Roses, Machine Head, Soulfly, Godsmack - Tuborg Green Fest 2012, PROGRAM COMPLET

Axl Rose

Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se anunta cel mai interesant festival rock al anului din Romania. In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, vor fi prezente mai multe formatii in premiera in Romania.

Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei, oferind iubitorilor de muzica concertele unor trupe de prestigiu mondial precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake.

In anii trecuti, Tuborg Green Fest a organizat in Romania unele dintre cele mai ample concerte rock, aducand publicului roman nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Cele mai recente confirmari

Pe langa formatiile deja anuntate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation, confirmam oficial prezenta la festival a celebrului grup american EVANESCENCE, dar si a celor de la SOULFLY si HEAVEN SHALL BURN.

Citește și
Manowar
Trupa Manowar revine in Romania, la OST Fest, pe 16 iunie 2012
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

EVANESCENCE este un nume important in ultimul deceniu pe scena rock internationala. inca de la albumul de debut, ”Fallen”, formatia americana a dovedit ca are un cuvant de spus, iar primul lor produs s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platina si 6 albume de aur. ”Fallen” a oferit trupei doua trofee Grammy, dar si alte sapte nominalizari. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioada in care au fost editate doar trei produse (doua de studio si unul live), vandute in peste 24 de milioane de exemplare.

Ultimul album a aparut in toamna anului trecut cu numele ”Evanescence”, intrat in Billboard pe locul 1 sectiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums si the Hard Rock Albums.

SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalica mai ales pentru ca el este condus perfect de catre Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are pana in prezent in palmares opt albume de studio, ultimul aparand pe 13 martie 2012 sub numele ”Enslaved”. Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvant greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, in premiera in Romania, in varianta live acest album asteptat chiar si de fanii Sepultura.

HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activeaza din 1996, timp in care a editat 6 albume de studio, dar si un DVD interesant numit Bildersturm. Axat pe sonoritatiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influente americane, dar si o excelenta atitudine live probata printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la Bucuresti va fi o alta premiera in Romania si o buna ocazie de a vedea la lucru un grup despre care noua generatie de rockeri are cuvinte de lauda.

Romanian Rock Day
29 iunie 2012 va fi o zi rezervata formatiilor romanesti, ocazie cu care veti vedea la lucru atat trupe in plina afirmare, cat si formatii de calibru. Deocamdata, organizatorii nu au dezvaluit numele lor, dar, in viitorul apropiat, vor da toate informatiile despre Romanian Rock Day.

Desfasurator Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Prezenta formatiilor pe zile a fost stabilita, iar ordinea este urmatoarea:

Vineri – 29 iunie 2012: Romanian Rock Day

Sambata – 30 iunie 2012
- PENTAGRAM
- SAXON
- SOULFLY
- BLACK LABEL SOCIETY
- GODSMACK
- MACHINE HEAD

Duminica – 1 iulie 2012
- SWEET SAVAGE
- UGLY KID JOE
- WITHIN TEMPTATION
- THE CULT
- EVANESCENCE
- GUNS N’ROSES

Bilete:
In urma cererii publicului de a avea si bilete pe cele trei zile, organizatorii au decis sa le faca pe plac si, mai mult, va exista si o perioada promo de achizitionare a biletelor.

Preturi promotionale – Discounted Early Bird - pana in 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1 Normal Circle – 50 lei
Ziua 1 Golden Circle – 70 lei

Ziua 2 Normal Circle – 120 lei
Ziua 2 Golden Circle – 170 lei

Ziua 3 Normal Circle – 140 lei
Ziua 3 Golden Circle – 210 lei

Dupa data de 15 mai 2012, preturile vor deveni:
Ziua 1 Normal Circle – 70 lei
Ziua 1 Golden Circle – 90 lei

Ziua 2 Normal Circle – 140 lei
Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei
Ziua 3 Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle si Golden Circle vor ramane la pretul actual, de 180, respectiv 270 lei! Biletele VIP sunt disponibile numai sub forma de ABONAMENT, la pretul de 450 lei.

Biletele sunt in vanzare, in exclusivitate, prin Eventim si se pot cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Acces public
Accesul publicului se va face in ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de incepere a concertelor va fi urmatoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, orele 13.00.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Megadeth la OST Fest Romania: 10 camioane de echipament si peste 80 de tehnicieni
Megadeth la OST Fest Romania: 10 camioane de echipament si peste 80 de tehnicieni

Inainte de a concerta pe 17 iunie pe scena festivalului OST FEST de la Romexpo, Megadeth are multe concerte de sustinut.

Trupa Manowar revine in Romania, la OST Fest, pe 16 iunie 2012
Trupa Manowar revine in Romania, la OST Fest, pe 16 iunie 2012

Trupa Manowar revine in Romania, la OST Fest - festival care va avea loc la Bucuresti, intre 15 si 17 iunie. In timpul festivalului, pe 16 iunie, Manowar isi va lansa si noul album "The Asgard Saga".

OST FEST 2012. Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. urca pe scena festivalului din 15-17 iunie
OST FEST 2012. Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. urca pe scena festivalului din 15-17 iunie

Inca trei nume mari vor urca pe scena Festivalului Ost Fest, pentru a mentine 62 de ore de distractie non stop: OVERKILL va mentine atmosfera electrizanta vineri 15 iunie.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.