Audiente record la “Romanii au talent”, cea mai vizionata emisiune de divertisment din tara

×
Codul embed a fost copiat

Vineri a fost difuzata ultima editie din cadrul preselectiilor “Romanii au talent”. Incepand cu 6 aprilie, ProTV da startul editiilor live: cinci semifinale si marea finala, toate difuzate in fiecare vineri de la ora 20:30.

Lista completa a celor 60 de semifinalisti se afla pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Ultima editie a preselectiilor de la “Romanii au talent” a inregistrat si un nou record la nivel de rating, show-ul devenind cea mai vizionata emisiune de divertisment din Romania de cand a fost introdus sistemul de masurare al audientei cu peoplemetere.

EMISIUNEA INTEGRALA, in format HD, poate fi vazuta pe VOYO.RO

Conform Kantar Media, in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTv a fost lider detasat in intervalul 20:29 – 22:57 obtinand o audienta medie record de 27.9 puncte de rating si o cota de piata de 56.5 procente, in timp ce Antena1, clasata pe locul al doilea a obtinut doar 4 puncte de rating si o cota de piata de 8 procente.

Citește și
Cosmin Mihalache
Cosmin Mihalache, compozitor la 18 ani. Cu pianul sau a smuls lacrimi si aplauze in toata Romania
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Lucrurile au stat la fel si la nivelul intregului public din mediul urban, unde emisiunea “Romanii au talent” a obtinut o audienta medie de 26 puncte de rating si o cota de piata de 48%, in timp ce Antena a obtinut doar 4.1 puncte de rating si o cota de piata de 7.7 procente.

Cifrele obtinute de ProTV la nivelul intregii populatii din Romania sunt si ele incredibile: o medie de peste 5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe “Romanii au talent” pe tot parcursul emisiunii. Minutul de aur, 21:46, inregistrat la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, a atins 36.4 puncte de rating si o cota de piata de 69.1 procente, in timp ce Antena 1 inregistra 2.2 puncte de rating si o cota de piata de 4.1 procente.

La nivelul intregii populatii din Romania, in minutul de aur 21:44, peste 6 milioane si jumatate de telespectatori erau cu ochii pe “Romanii au talent”!

In ultima editie a super show-ului de la ProTV, noi talente au iesit la rampa. Lazar Iulia si catelusa Bayley au facut atat deliciul juriului, cat si al telespectatorilor. Iulia si-a descoperit pasiunea pentru caini la 3 ani,si inca de atunci isi dorea sa devina medic veterinar, ceea ce s-a si inatmplat ulterior.

Pe Bayley o are de cand aceasta avea 3 ani si era un caine care rodea tot ce prindea prin casa. Prietenia lor a fost evident ape scena, cand Iulia a reusit sa-si demonstreze nu doar dragostea pentru animale, ci si talentul de dresor. “Asta asteptam sa vad. Iti multumesc ca ai venit!” i-a spus Mihai Petre, care a tinut neaparat sa o salute personal pe Bayley care dupa cateva rugaminti s-a lasat induplecata si i-a intins labuta!

Un al doilea moment al serii care a reusit sa ridice juriul in picioare a fost cel prezentat de Razvan Alexe, un tanar de 22 de ani din Bacau. Este student la UNATC, sectia actorie, anul I de master si i-a placut intotdeauna sa fie pe scena. “Cred ca juriul va fi bulversat un pic”, a spus Razvan inainte de a urca pe scena si asa s-a si intamplat. “Ascultandu-te in mine s-a declansat ceva.S-a produs un declic.Vreau sa spun atat: Eu cred ca tu esti! Si daca n-o sa fii pentru toti, iti spun ca pentru mine esti!”, i-a marturisit Mihai Petre. In culise, Smiley i-a spus “Eu, maine as face o piesa cu tine. Mi-as dori sa facem treaba asta si sunt convins ca o vom face”. Reactiile incredibile ale juriului l-au lasat Masca pe Razvan care nu s-a astept nicio clipa la asemenea discurs din partea lor.

Cosmin Mihalache, tanarul pianist din Hunedoara a fost una din marile surprize de la Timisoara. Insotit de bunica lui, acesta a venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa impartaseasca cu toata lumea placerea lui de a canta. “Esti foarte bun si pari un baiat special care cred ca va ajunge departe in concursul nostru”, i-a spus la final Mihai Petre. Cosmin a reusit astfel sa treaca cu trei de DA direct in etapa urmatoare desi avea foarte mari emotii: canta de numai sase zile la pianul respectiv pentru ca abia atunci bunica si-a permis sa-I cumpere unul, dupa ce a facut un imprumut la banca.

Surprizele si momentele haioase s-au tinut lant si in aceasta editie! Smiley si Pavel au fost luati la dans de un grup de doamne din Bistrita-Nasaud, juriul a primit placinte si tot felul de bunatati, o mireasa din Craiova a fost furata in noaptea nuntii, adusa pe scena de la “Romanii au talent” si luata la dans de Mihai Petre!

Incepand din 6 aprilie, ProTV da startul semifinalelor “in direct” de la “Romanii au talent”. Cei 60 de concurenti se vor lupta pe parcurcul a cinci semifinale pentru a obtine marele premiu de 120.000 de euro.

Telespectatorii care isi doresc sa urmareasca spectacolul live din studiourile MediaPro din Buftea se pot inscrie pe site-ul protv.ro pentru a face parte din public!

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Mihai Teaca a cantat
Mihai Teaca a cantat "O sole mio!" si a ridicat sala in picioare. "Din tot sufletul DA"

Talentul il mosteneste de la tatal sau care era lautar si canta la percutie. Mihai Petre a fost foarte curios sa il asculte pe micutul Mihai Teaca.

Cosmin Mihalache, compozitor la 18 ani. Cu pianul sau a smuls lacrimi si aplauze in toata Romania
Cosmin Mihalache, compozitor la 18 ani. Cu pianul sau a smuls lacrimi si aplauze in toata Romania

Cosmin Mihalache are pianul de 7 zile. Bunica sa a facut special pentru el un credit la banca pentru ca nepotul sau sa poata participa la emisiune.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.