Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Afla cu cine esti compatibil de la Neti si Elena!

Embed:

Neti Sandu si Elena Lasconi au raspuns intrebarilor legate de compatibilitatea in cuplu.

Fie ca e vorba de un cuplu abia format, sau de unul sudat, cu totii avem curiozitatea sa aflam cat de compatibili suntem de fapt cu partenerul de viata.

Sinteza discutiei:

Berbecul se asorteaza cu Leu si Sagetator, dar si cu Gemeni si Balanta. Cu toate acestea, nu e o regula pentru ca depinde foarte mult si de ascendentul persoanelor din cuplu.

Taurul se poate intelege bine cu Scorpionul, care se afla la polul opus lui (semn de apa), dar cele mai bune compatibilitati sunt cu Capricornul si Fecioara. Se mai poate intelege cu Racul si cu Pestii cu care poate forma casnicii de durata.

Gemenii se inteleg foarte bine cu cei din zodia lor, dar si cu Balanta si Varsatorul.

Racul se intelege bine cu Scorpionul si Pestii. In partea opusa sunt Capricornul, Fecioara si Taurul cu care e de asemenea compatibil.

Leul, o zodie de Foc, se intelege bine cu Sagetator si Berbec. Apoi e Balanta si Gemenii. Semnul opus e Varsator, cu care se intelege de asemenea.

Fecioara se intelege bine cu Capricornu si Taurul, zodii de Pamant, apoi cu Scorpionul, Pestii si Racul, zodiile de apa.

Balanta se intelege cel mai bine cu Gemenii si Sagetatorul, dar si cu Leul si Berbecul.

Scorpionul se intelege cu celelalte zodii de apa, adica Pestii si Racul. Este compatibil cu Taurul si Fecioara, de asemenea.

Sagetatorul se intelege bine cu Leul si Berbecul, dar este compatibil si cu Varsator, Gemeni si Balanta.

Capricornul se intelege cu zodiile de Pamant, Taur si Fecioara. De asemenea, este compatibil si cu Racul, Pestii si Scorpion.

Varsatorul, o zodie de aer, se intelege bine cu celelalte zodii 'aeriene' cum ar fi Balanta si Gemenii. Celelalte zodii cu care se poate intelege Varsatorul sunt Berbec si Sagetator.

Pestii se inteleg cu Rac si Scorpion, Taur, Fecioara, Capricorn sau cu oricare alta zodie care are la ascendent unul din semnele cu care sunt ei compatibili.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Martie 2010
Citeste mai multe despre: zodii, compatibilitate, Neti Sandu, Elena Lasconi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed