Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!

24-02-2010 00:00


Timp de doi ani, Saturn traverseaza Zodia Balantei. Adica exact casa casatoriilor si a contractelor parteneriale. Asta inseamna ca se pot consolida legaturi de lunga durata prin casatorie, dar se si pot rupe relatii tensionate.

Practic aceeasi planeta aduce atat casatoria cat si divortul.

BERBEC

Are casa parteneriala sub semnul lui Saturn care aduce fie casatoria, fie divortul. Nativii din Berbec resimt o raceala din partea partenerului de cuplu, dar Jupiter va poate salva relatia. El va sare in ajutor in luna iunie.

TAUR

Nativii traverseaza o perioada neutra. Taurul a scapat, la inceputul anului, de perioada grea din sfera amoroasa. Saturn nu il afecteaza decat daca are un ascendent in Balanta sau Berbec.

GEMENI

Pentru nativi e un an bun de cariera. Sfera sentimentala e afectata de prezenta lui Saturn care emana o raceala de “freon”. Sansele de casatorie pot sa apara insa datorita lui Jupiter in sfera cariera, nume, renume, castig de imagine.

RAC

Incepand cu 2010 nativii pretind mai multe din partea perechii conjugale. Asta e valabil chiar si in cazul casniciilor cu zeci de ani la activ. Problemele de cuplu pot sa apara si indirect. De exemplu, problemele de sanatate ale cuiva mai in varsta din familie pot da peste cap echilibrul casei.

LEU

Nativii din Leu il au pe Marte “in coasta” pana in luna iunie pe post de instigator. Asta inseamna ca trebuie sa se gandeasca bine daca au ce reprosa relatiei actuale pentru ca nu sunt expusi riscului de divort.

FECIOARA

Nativii au casa parteneriala plina de planete. Ar trebui sa se poata casatori. Mai, iunie, iulie si august sunt lunile in care Saturn revine in Fecioara pentru “verificarea” mariajelor fragile. Pentru Fecioara sansele de casatorie sunt mai mari decat cele de divort.

BALANTA

Saturn a intrat in Balanta. Asta inseamna ca exista sansa sa se casatoreasca acum. In vara Jupiter va ajuta si mai mult in relatie. Nu putem vorbi de “focuri de artificii”, dar relatia poate ramane pe linia de plutire.

SCORPION

E anul pasiunilor. In sfarsit nativii pot sa se bucure din plin de iubirea dupa care au tanjit de ani de zile. Nativii pot deveni parinti. Nu exista nicio expunere la divort.

SAGETATOR

Jupiter din casa locuintei ii face pe nativi sa se simta bine acasa. Nu exista indicatie de casatorie, dar nici de divort.

CAPRICORN

Nativii au de invatat, neaparat, lectia comunicarii. Capricornul se afla in perioada metamorfozei. O perioada grea, in care nativii devin hipersensibili si relatia “se scrie” cu mai multa implicare. Singura sansa a Capricornului este sa vorbeasca.

VARSATOR

Saturn se afla in casa legalizarii pentru Varsator, dar intr-o miscare de dute-vino. Asta poate tergiversa legalizarea casatoriei. Relatia pare foarte fragila asa ca trebuie construit totul cu rabdare.

PESTI

In aceasta perioada nativii sunt in mare efervescenta . Pestii se pot casatori 100%. Dar, atentie!! Intr-un astfel de an Jupiter verifica daca sunteti in relatia potrivita. Daca raspunsul este “NU” atunci apare alta persoana care va poate fi sprijin de nadejde pe viata.

VIDEO PROTVPLUS.RO