Intrebare cu raspuns necunoscut: A fost descoperit un OZN in adancurile oceanului? VIDEO

Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 09:43
Sursa: Space.com
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2011 20:40
Categorie: Bizar
Obiect neidentificat in adancurile oceanului din Finlanda

O expeditie de cercetare a oceanului, condusa de omul de stiinta Peter Lindberg a gasit un obiect bizar, care seamana cu un Obiect Zburator Neidentificat. Echipa cauta in adancuri ruinele unui cargo care transporta un tip foarte rar de sampanie.

Astfel, suedezul Peter Lindberg a dat peste acest obiect, cu ajutorul sonarului, la o adancime de peste 90 de metri, undeva intre Finlanda si Suedia, in Golful Bothnia.

Obiectul are un diametru mare, de aproximativ 20 de metri.

"In aceasta meserie vezi o gramada de lucruri ciudate, insa in cei 18 ani de activitate profesionala a mea nu am vazut niciodata asa ceva. Forma acestui obiect este complet rotunda." - a declarat Peter Lindberg, citat de space.com

Cercetatorul a mai spus ca exista dovezi ca mediul inconjurator prezinta semne sau urme adanci - ceea ce sugereaza faptul ca obiectul s-a mutat, intr-un fel sau altul, pana in locul in care a fost descoperit acum.

Imediat, tabloidele suedeze si website-urile s-au grabit sa catalogheze acest obiect ca fiind un OZN, chiar daca, deocamdata, nu se stie nimic concret despre acesta.

Unii spun ca este posibil sa fie, de fapt, o formatiune de pietre naturala sau chiar un obiect construit de mana omului, scufundat. De asemenea, Lindeberg recunoaste ca afirmatia sa, potrivit careia obiectul este "perfect rotund", s-ar putea sa nu fie adevarata, deoarece rezolutia imaginii captate de sonar nu este suficient de mare, ca sa studieze obiectul.

El nu a vrut sa se refere la aceasta descoperire ca ceva de origini extraterestre, insa a precizat ca ar putea fi "un nou Stonehenge".

Obiect neidentificat in adancurile oceanului din Finlanda Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Space.com

OZN cu audienta record, pe cerul Braziliei. Zeci de oameni l-au vazut. VIDEO

OZN cu audienta record, pe cerul Braziliei. Zeci de oameni l-au vazut. VIDEO

politisti francezi

Autoritățile franceze au dezvăluit misterul morții a 2 prieteni, găsiți fără suflare la o masă

Nu a mai avut răbdare să se ridice bariera și a trecut peste calea ferată. Ce a urmat

Sinead O'Connor, imagini îngrijorătoare făcute publice pe Facebook

Motocicletă furată

Gestul emoționant al unor hoți canadieni făcut familiei păgubite

Un australian a înfășurat gura unui crocodil cu bandă. Ce a urmat

Scandal într-un oraș din Norvegia, din cauza unei lebede. Revoltă, după ce primăria a eutanasiat pasărea, care era agresivă